luni, 4 noiembrie 2019

Rocada mică

            Vă este clar ? Votarea unui guvern al dreptei nominale -condus de Omul-cu-Parul- de către un parlament cu o majoritate pretins de stînga nu ar fi posibilă într-o țară în care ar exista partide, ci nu găști de interese comerciale egoiste ale unor grupuri infracționale. Votul de astăzi a confirmat acest adevăr prin care asociații ale unor grupări de dreapta nominală, inclusiv fasciste, poreclite partide, care reprezintă interesele firești ale dreptei sociale, dispunînd de un procent de maximum 3, au preluat guvernarea prin jocuri specifice pieței de castraveți și parlagele.
            Sigur că pretinsa Stîngă a fost constant, în toți cei 30 de ani ai Contrarevoluției, de dreapta, ba chiar mai de dreapta decît Dreapta nominală, acest caracter fiind dat de caracterul ascuns, întreaga ”stîngă” post-decembristă fiind, în realitate, dreapta menșevică, cea care, mai mult decît în orice țară normal capitalistă a creat cei mai mulți bogătași într-un scurt timp record, fără ca nivelul săracilor să crească proporțional, datorită averii extraordinare realizată de popor în timpul regimului democrat.
             A mai intervenit și instinctul de autoapărare, reflexul de anticulpabilizare, determinat de împrejurarea că guvernarea  menșevică, avînd în frunte pe Criminalul șef, Ion Iliescu, cel care a avut în PCR prima funcție de după Secretarul General pe care l-a înlăturat prin mîrșavul asasinat, nu putea din nici un punct de vedere să-și nege explicit și total flecăreala de stînga de pînă la 22 decembrie-cel-negru, ceea ce se observă și în aceste zile de campanie prezidențială cînd singurul candidat care spune cîte ceva firav și nebulos despre masa cea mare a populației, Țărănimea și Muncitorimea, este candidatul PSD, Viorica Dăncilă (care chiar pare a fi sinceră !).
            Așadar, nu este vorba de ”schimbare fundamentală”, cum pretind nepricepuții și neinițiații, ci de o simplă rocadă, anume Rocada Mică. Dacă votanții ar pricepe –dar cine să le-o spună ? Noi nu avem mijloace de comunicare în masă, toate fiind în mîinile dreptei ”de îmbe sexe” cum ar zice demolatorul scrierii Dacice tradiționale din mileniul 862-1862-  la 10 noiembrie, chiar la primul tur, ar face Rocada Mare, astfel încît singurul candidat care simte ceva de stînga (sau numai spune și tot este semnificativ) ar deveni Președinta Republicii…
            Cine difuzează acest text în mii, zeci de mii, sute de mii de postări și fluturași, spre a se împlini Rocada Mare ?!? Cei mulți, prostiți zi de zi în cei 30 de ani, ar merita o asemenea satisfacție…
4 noiembrie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. UNGUREANU

Niciun comentariu: