vineri, 8 noiembrie 2019

Rocada Mare



            Se întîmplă un atac demențial și furios, ca între fiare sălbatice, promovat de agresiva dreaptă politică titulară (PNL și asociați) împotriva celeilalte drepte politice ascunse (PSD), agresiunea fiind condusă de marele general apolitic –Președintele Republicii, care și-a asociat la război pe Omul-cu-Parul- cu scopul, evident, al înlăturării ideii de Stînga politică, în condițiile în care Stînga politică reală nu există decît formal prin Partidul Comuniștilor, deși cea socială are cel puțin 85, poate 90 % din totalul populației
            Fenomenul este de un tragism de neînțeles și impardonabil, chiar dacă ar fi pus în mișcare de cel mai mic funcționar din cea mai mică localitate (comună sau oraș; doar acestea sînt localități, potrivit Constituției, ci nu satele, cum se joacă de-a legea instituția statului numită M.A.I. !). Cum țara are, de 30 de ani, o guvernare contrarevoluționară, sprijinită de imperiile UE, USA și NATO, cu ocuparea militară a teritoriului nostru național, să ne întrebăm: ce să însemne înlăturarea sistemului de stat contrarevoluționar, funcțional de 30 de ani ?
            Fără îndoială, ceva și mai rău, căci un ”partid” liberal nu ar putea aduce nici măcar un punct pozitiv din 1.000 imaginate; deci, ne putem aștepta la orice dezastru (reflectați fiecare)…
            Avem alternativă ? Una singură, în timpul minim pe care îl mai avem pînă la 10 și, respectiv, 24 noiembrie: promotorul războiului să nu primească decît cel mai mic procent din voturile exprimate, iar cîștigătorul să fie singurul candidat care reprezintă (deși fals) Stînga, distrusă chiar de ”partidul” propriu: Dăncilă.
            Aceasta ar fi Rocada Mare, singura care ar atenua efectele dezastruoase ale Rocadei Mici, despre care am scris într-o tabletă anterioară. Ar putea cei 19.000.000 de alegători din listele electorale să împlinească o asemenea ispravă ? Desigur, din cei cca 12.000.000 de peceriști, împreună cu membrii lor de familie, dacă s-ar mobiliza numai ¾ și ar participa la vot și ar vota pe candidata ”partidului” lor, aceasta ar obține 85 % din sufragii.
            Votanților, vă puteți reveni din tulburarea profundă care v-a cuprins de 30 de ani ? Dovediți-o !
8 noiembrie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. UNGUREANU

Niciun comentariu: