miercuri, 16 octombrie 2019

Țara arde !

Venirea la guvernare a Dreptei titulare, care înlocuiește (cum a vrut chiar ea) Dreapta ascunsă =pretutindeni în lume, orizontal, și vertical, de cînd se numește așa, social-democrația este forma cea mai periculoasă a Dreptei politice, căci reprezintă cea mai mică și violentă parte a societății, anume Dreapta socială a Burgheziei, Moșierimii și Bancherimii care dispune de un procent de 1-2= reprezintă un moment istoric demn de atenția întregii populații, mai ales a întregii mase de Votanți.
Mai întîi pentru că, numai guvernînd, Dreapta titulară (”partidele” liberale)se nimicește treptat-treptat pînă la dispariție, reintrînd în maldărul gunoaielor istorice, pe drumul fostului PNȚ - care a guvernat, deși dispunea numai de 5 % din voturi.
Apoi, o asemenea guvernare, în mod pregnant față de cea pesedistă, arată societății, mai ales celor 85-90 % formînd Stînga socială -care nu are și o Stîngă politică organizată- goliciunea ei hidoasă iremediabilă și impardonabilă, această realitate construind temeiul ideologic și faptic pentru conștientizarea Stîngii sociale care, treptat și progresiv, se va organiza.
Pe această bază, guvernarea Dreptei va pregăti, neîndoielnic, ascensiunea, sub toate aspectele, a Stîngii, stare de fapt care ne obligă să fim FOARTE VIGILENȚI, căci, altfel, se re-infiltrează Dreapta socială ascunsă, adică menșevicii, toți de dreapta, slujind dreapta cu vorbe... de stînga.
În aceste condiții, cînd Țara arde, nu avem alt interes decît pentru Politică, cea care este Regina vieții sociale.
Iată de ce nu pot da curs niciunei alte inițiative ori sugestii.
16 octombrie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. UNGUREANU

Niciun comentariu: