luni, 21 octombrie 2019

Păcăleala cea Mare

 
            Micul și furiosul PNL, exponentul unei mici minorități sociale -a cărei organizație politică este condusă de Omul cu Parul, dirijat de Tunătorul de la Cotroceni- nu trebuie și nu poate să ajungă în turul II al alegerilor prezidențiale. Este adevărat că majoritatea covîrșitoare a a Alegătorilor și Votanților, neavînd organizare politică și, deci, candidat propriu, nu poate să-și utilizeze eficient participarea la votare și votul.
            Din această cauză, imensitatea votanților de stînga participă derutat și derutant la vor, distribuindu-și opțiunile între dreapta ascunsă (în vorbe goale de stînga) și dreapta titulară. Dar aici este păcăleala cea mare: toate găștile anti-politice, autonumite ”partide”, cu candidați la prezidențiale –ca și toate celelalte înregistrate oficial, cu excepția Partidului Comuniștilor- sînt exclusiv de dreapta, la fel cum sînt și impostorii ”independenți”.
            Față de această situație, oricum și-ar folosi votul, cele vreo 17 milioane de oameni ai muncii votanți nu pot opține o satisfacție de clasă proprie; de aceea noi nu participăm la vot, urmînd ca ”alesul” –care este, în realitate, doar ”votatul” nu se poate bucura de adeziunea vreunei majorități, căci majoritatea votul obținute, reprezintă, în cifre absolute raportate la populație, o minoritate. Acest decalaj ar reprezenta principala îndatorire a Președintelui Republicii, niciodată respectată în cei 30 de ani ai Contrarevoluției, căci în mințile înguste (ca și în inimile lor și mai înguste) nu s-a luminat înțelesul acestei îndatoriri primordiale.
            Numai cînd va fi prezentă Stînga în legislativ, vor înțelege toți, posibil, ce este aceea Medierea politică a Președintelui Republicii; sînt însă tot mai slabe speranțe, deoarece Stînga socială, alungată din țară, nu înțelege nimic din Politică și, din cauza Tîmpitizării începută sub PCR, susține exclusiv găștile de dreapta, care fac totul pentru dispariția noastră ca Stat și ca Popor…  În această vreme, peceriștii, chemați să-și arate fața în organizații proprii, îți arată, tîmpi, pieptul și rostesc. Cu demnitate, în slove de nedisimulată prostie: ”Eu am carnet, aici !”
            Niciodată nu am fost așa aproape de dispariție; mereu ne-au salvat Satele; acum satele se transformă în Rîpi și Păduri peste care sînt stăpîni Lupii și Urșii (pe care nu-i atacă Omul-cu-Parul și gașca lui)…
21 octombrie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. UNGUREANU

Niciun comentariu: