miercuri, 9 octombrie 2019

În 2020 vom avea alegeri ?


Fiindcă nu ne-am prezentat anul acesta nici la Europarlamentare și nici la Prezidențiale, unii tovarăși mă întreabă dacă ne vom prezenta la alegerile generale din anul viitor, întrebare pe care eu am formulat-o ca în titlu, căci, dacă noi nu ne vom prezenta, nu vor fi alegeri, ci doar votări, așa cum au fost în toți cei 30 de ani ai Contrarevoluției (șca și în cei anteriori, de după 1946).
Neparticipînd decît o singură opțiune politică, Dreapta, nu vom avea Alegere, ci Votare.
Pentru a fi alegeri, este necesar ca să fie prezentă și Stînga, prin Partidul Comuniștilor.Dar dacă noi nu vom avea organizații locale și județene și nici membri care să candideze, evident că nu vom participa (la parlamentare) cu foarte puțin candidați, deoarece nu vom putea trece de pragul banditesc pus în abuziva lege electorală.
În raport de aceste perspective, oamenii muncii trebuie să se hotărască rapid și să ne contacteze pentru înscriere în partid, astfel încît, pînă la sfîrșitul lui decembrie a.c. să refacem cele 33 de organizații județene pe care le-am avut în trecut (și încă altele) și să trecem la întocmirea listelor de candidați. Ar mai fi 11 săptămîni; dacă în fiecare săptămînă vom avea înscrieri în cîte trei județe, plus cele cîteva pe care le mai avem, ne-am putea organiza pentru prezentarea la locale și apoi, în toamnă, la parlamentare.
Numai de noi depinde: vrem să ne apărăm interesele de clasă împotriva adversarilor (burghezie, moșierime, bancherime), putem să obținem 85-90 % din voturi, căci noi deținem arma de cea mai puternică și înaltă calitate în Politică – Numărul !  Succes ! Eu sînt dispus, cu tot devotamentul de Comunist să vi-l asigur.
Imediat ce vom intra în parlament vom propune cea mai importantă lege: Legea organizării politice a țării (adică a partidelor politice, care să înlocuiască simulacrul post-decembrist); în ea vor fi prevăzute obligații severe pentru guvern pentru ca, în maximum o săptămînă, să pună la dispoziția tuturor partidelor politice, cu acces liber și gratuit, fără nicio cenzură, fără excepție, cu timp de emisie și spații egale, mijloace de comunicare în masă adecvate: ziar, radio, post de televiziune, internet, centru de întruniri în fiecare județ (și capitală).
În scurt timp vom prezenta o nouă și adevărată lege electorală, aruncînd la gunoi maculaturile post-decembriste. Acestea și încă foarte multe altele vor deveni realitate dacă vor ajunge în parlament –în număr corespunzător, spre a-și putea impune voința de putere- clasele nobile: Țărănimea și Muncitorimea, alte pături ale Oamenilor Muncii. Iar cele de jos, din noroi, care trăiesc din exploatarea Muncii altora, vor fi nevoite să-și reconsidere gîndirile, ideile, opiniile, hotărîrile, desfătările și luxul…
9 octombrie 102 e.d.

Niciun comentariu: