duminică, 27 februarie 2022

Scrisoare foarte importantă


Scrisoare foarte importantă pentru Președintele Putin

            Este posibil să nu știți (pentru că aveți formația și informația de la mincinosul și falsul ”comunist” PCUS): ați avut succes ca Președinte al Federației Ruse –ceea ce bucură pe toată lumea avînd respect pentru Patrie și Națiune- pentru că ați refăcut și ați întărit forța de apărare și de replică, inclusiv militară, a Țării. Dar adversarii interni ai dv. nu se pot înfrînge prin Forță, ci întotdeauna exclusiv prin Putere, ceea ce dv. nu ați putut deprinde în perioada de formare și în activitatea profesională din tinerețe, iar în funcțiile cele mai importante (Șef de stat și Prim-ministru) savanții nu v-au spus, în vreme ce colaboratorii v-au împiedicat să aflați: Puterea se obține, exclusiv, prin organizarea politică a claselor sociale.

            Tocmai acest secret extrem de simplu și unicat ca importanță vi-l explic eu (ca ”doctor” în Politică). Fascismul nu poate fi eradicat (la popoarele în esența cărora a pătruns (cum este cazul Ucrainei, Maghiariei, Izraelului și alte cîteva, unde au rămas și s-au dezvoltat grupuri masive ale Khazarilor sălbatici, după înfrîngerea pe care le-ați produs-o dv. Rușii, salvîndu-ne pe noi, Dacii, și înreaga omenire pentru o mie de ani. Dar ei și-au revenit și au provocat și înfăptuit atîtea măceluri cumplite în secolul XX !

            Însă nu războiul ofensiv este calea de a elimina nici efectele și nici cauzele stării de fapt negative, ci propria organizare politică a Patriilor. Și fiindcă sînteți, după cum am observat, adept al Patriilor și adversar al Statului Unic Globalist Extremist Marxist Fascist, la fel cum era bravul dv. înaintaș, I.V. Stalin, aveți șansa istorică esențială (pierdută de Stalin, învins în cel de-al Treilea Război Mondial, de conducătorii fasciști din USA, Anglia, Franța) de a salva omenirea de dezastrele Fasciștilor, Extremiștilor și Teroriștilor, provocînd organizarea politică a Rusiei –care lipsește în prezent cu desăvîrșire- și apoi promovînd-o, prin simplă simpatie, în întreaga lume, fără Kalașnicovul utilizat de Fasciștii Bidon-Macron-NATO.

            Organizînd politic Federația Rusă, prin reglementări constituționale și juridice, Partidele adevărate, reprezentînd interesele claselor sociale –ci nu ale unor Telectuali și Bogătași răzvrătiți împotriva Maselor Populare- vor aduce constituirea Puterii Democrate juste și stabile pentru mii de ani și eliminarea zurbelor provocatorii –ca Maidanul din Kiev ori actualele manifestații anti-guvernamentale împotriva războiului drept pe care îl duceți împotriva fascismului ucrainean- iar această evoluție va determina schimbarea pozitivă a întregii lumi, în care fiecare țară va elimina războiul de agresiune specific fascismului de tip USA-NATO, iar totalitatea soldaților fiecărei țări va rămîne în interiorul granițelor.

            Întru aceasta, eu vă stau la dispoziție; în afara acestui demers democrat, Patriile și, posibil, Omenirea vor dispărea. De la dv. poate veni salvarea, începînd cu eliminarea fasciștilor din conducerea Ucrainei, de către ucrainenii înșiși, fără Kalașnicov, ci numai cu ștampila…

             Sigur că, chiar cu pierderi regretabile, veți cîștiga războiul, dar dv. puteți cîștiga Pacea pentru Patria dv. și pentru întreaga Lume formată din Patrii libere, independente și suverane.

27 februarie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: