marți, 1 februarie 2022

Amenințarea reală a Romîniei

Amenințarea reală a Romîniei: NATO

 

            Toată fauna turbată a țării răcnește pe infinitatea vocilor posibile, în multele sute de posturi TV și radio, contra intereselor poporului nostru, trîmbițînd nerozia cum că Rusia ar reprezenta amenințarea pentru noi. Cretinizați și isterici, ticăloșii nici nu mai văd că la noi nu există nici un rus, dar țara este plină de hoardele fasciste ale NATO, unde un prostănac al nostru s-a și firitisit drept comandant, post de unde își bîlbîie vomele peste țară.

            Numai Pucării nu observă ceea ce este foarte simplu și evident de observat: nu Rusia este amenințare pentru noi, ci NATO ! Ocuparea țării de către NATO, fără acordul Poporului, prin trădarea conducătorilor criminali, s-a produs prin nesocotirea intereselor noastre fundamentale precum și prin batjocorirea istoriei certe din secolele și mileniile trecute, cu dovezi certe ale susținerii noastre de către frații istorici, Rușii.

            Urmași ai massageților, partea cea mare a Dacilor care, împreună cu ceilalți Daci, care sîntem noi, formam în antichitate cel mai mare popor din Europa, creatorul primei culturi și a primei scrieri a Omenirii, Rușii –acesta fiind numele nou al massageților- au reprezentat de-a lungul istoriei salvarea noastră în momente cruciale cînd am fost amenințați grav –cum ni se întîmplă și astăci cu barbarii NATO- cu înghițirea de către nomazi și dispariția ca țară și popor.

            În antichitate ne-am impus glorios împreună cu massageții în lupta comună de apărare a Patriei amenințată de către oastea numeroasă a Perșilor, iar victoria noastră, obținută sub comanda eroică a Reginei Tomiris, ne-a adus cel mai faimos trofeu din istorie: capul lui Cirus cel Mare. Apoi, timp de cîteva secole din ultimele două milenii, am stat sub amenințarea celor mai sălbatici barbari din Asia, Khazarii, de care ne-au salvat singurii care i-au putut învinge și spulbera – Rușii, fără de care nu am mai fi existat.

            În vremurile mai apropiate am fost mereu amenințați de Barbarii din Occident; ”Criminalul Europei”, Napoleon, ne-a tăiat o felie din țară oferind-o în dar la 1812, apoi, la 1853, un  alt Napoleon, de la aceiași Barbari, și-a vîrît coada în războiul Crimeii cu scopul de-a ne face pe noi colonie a lor, fiind salvați însă de aceiași Ruși precum și de Sultanul Otoman, cel cu profund spirit democrat, acesta imprimînd cursul reunirii Principatelor Dacice.

            Dar din nou Barbarii lui Napoleon și-au impus intențiile otrăvitoare în prevederea de-a aduce peste noi un principe străin, ceea ce au și reușit după criminala înlăturare a Domnului Unirii, Alexandru Ioan Cuza, urmată de robia de 80 de ani sub cizmele prusace…

            Colaborarea cu Rușii ne-a pecetluit independența de la 1877, apoi au venit marile victorii de la 1918, cu prima Mare Unire din 27 martie și următoarele de la Alba Iulia și Banat, toate posibile prin geniul revoluționar al lui V.I. Lenin care a dat omenirii principiul (și cadrul ideologic și juridic al) autodeterminării popoarelor. Barbarii Occidentului s-au opus însă intereselor noastre și după cele două măceluri mondiale (amintiți-vă de refuzul lui Clemenceau privind granițele Romîniei, stăpînite de armata proprie pînă în 1922, precum și, ulterior, de refuzul statutului de cobeligerant).

            La fel ca în 1989, cînd au adus divizii întregi la granița noastră, acum vrea Smintilă, din nou, să vină peste noi, cu aliura lui de napoleon…

1 februarie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

 

Niciun comentariu: