joi, 3 februarie 2022

Replică

 

Replică dreaptă și necesară pentru Criminali

-guvernanții-arendași post-decembriști-

            Unirea recentă (dar nu nouă) la guvernare a celor trei găști de dreapta oficializează ultima treaptă a exterminării Poporului Dac, aceasta fiind ținta supremă a fasciștilor care conduc țările imperiale, mai ales coloniile ”evreiești” amatoare de finalizarea constituirii Statului Unic Global Extremist Marxist Fascist.

            Bestiile exterminatoare a poporului și-au propus să facă totul pentru a-i ucide pe Oamenii Muncii înainte de a avea acces viitor la o amărîtă de pensie. Cred că toți circa 85-90 % antrenați în muncă, fie în țară fie în slugărie la străinii  Occidentului anti-civilizat simt din plin gravitatea extremă a gîndurilor și intențiilor ucigașe ale Arendașului (căci aceasta este, cu nu guvern).

            Față de această alunecare spre asasinarea poporului, vă propun să reflectați urgent și responsabil la măsura de a ne salva, excluzînd mijloacele de autobatjocorire și sinucidere (ieșirea în Stradă, apelul la găștile criminale care își zic ”partide” și mai ales cele care, pentru a vă duce în eroare, vă spun că ar fi de… stînga !).

            Pentru salvarea prezentului și a Viitorului pentru Popor și Patrie, este un singur lucru de făcut, care este și foarte simplu de realizat, fără nici un efort: înscrierea în Partide politice (adevărate). Pentru Oamenii Muncii Țărani și Muncitori există partidul ”Comuniștii”, iar celelalte categorii de oameni ai muncii se pot organiza imediat, pe baza legii; am în vedere de intelectuali, funcționari, meseriași, liber-profesioniști ne-exploatatori, șomeri, elevi, studenți, persoanele casnice din familiile de oameni ai muncii, pensionari (cu pensii de supraviețuire).

            Împreună am fi vreo 16-17 milioane, o forță imensă care am putea deveni o Putere Democrată model, iar prim măsură, privind pensionarea, vă propun să fie limita maximă de pensionare la 55/57 ani femeile, 60/62 de ani bărbații, exact ca în timpul regimului politic democrat (de pînă la 22 decembrie 1989).

            Fiecare om al muncii apăsat de aceeași grijă și dornic de salvarea Poporului și a Patriei (amenințate și de prezența militară a fasciștilor pe pămîntul nostru) poate hotărî să ia inițiativa în localitatea și județul propriu. Eu voi acorda sprijinul în organizarea și înscrierea Partidelor. Nimeni nu trebuie să stea pe gînduri, nici o zi, nici o orî, nici un minut; ieșirea din partid, în caz de eroare, se face face în orice moment.

            Cu urări de succes !

3 februarie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: