marți, 8 februarie 2022

Organism al Suveranității Poporului

 

O necesitate urgentă și primordială:

Organism al Suveranității Poporului

 

            Starea de fapt a unui iminent și cumplit dezastru care ne amenință Poporul, ne impune tuturor cetățenilor, indiferent de vîrstă și de locul unde ne aflăm, o legitimă organizare urgentă, în baza principiilor constituționale –libertatea de organizare și de exprimare, garantate și de Convenția Europeană și de Declarația Universală a Drepturilor Omului- cu scopul înlăturării Puterii și Administrației contrarevoluționare post-decembriste, ilegitime și ilegale, dovedite, în toți cei 32 de ani, a fi anti-naționale, anti-patriotice, anti-democrate, asociate cu state și organizații agresoare și fasciste.

            Un ”Credențional” semnat de votanții fiecărei localități, ca la 1 Decembrie 1918, ar urma să ateste deplinele puteri ale Delegaților Suveranțității care, reprezentînd toate clasele sociale în procentul real al structurii societății, întruniți pe județe și apoi în Adunare Națională de 300 de persoane, conform Referendumului aprobat de Popor în 2009, să destituie toate organele de Putere și ale Administrației de Stat, înlocuindu-le cu organisme revoluționare populare care să apere țara și să o organizeze politic, prin constituirea de Partide politice adevărate (în locul găștilor actuale de infractori).

            Din păcate nu mai dispunem de o armată protectoare pentru desemnarea, deplasarea și activitatea Delegaților, așa cum am avut -datorită Revoluției Ruse și lui V.I. Lenin- pe cea formată în Basarabia și Bucovina în primăvara lui 1918, dar avem datoria istorică de mii și zeci de mii de ani să ne păstrăm Patria și Poporul, vital amenințate de hoardele fasciste care ne-au invadat țara după 2004 și 2007.

            Sîntem, istoricește, cel mai mare și mai vechi popor din Europa –cum o confirmă izvoarele, inclusiv ale Grecilor, care au venit pe pămîntul nostru în urmă cu 35-40 de secole- dar de două-trei sute de ani sîntem ținta agresivă a Occidentului anti-civilizat care urmărește constant și ostentativ să ne extermine. De aceea trebuie să începem cu a le cere să părăsească imediat pămîntul Patriei noastre, lăsîndu-ne libertatea suverană de a ne autoguverna, în care scop să solicităm și susținere internațională și mondială.

            În absența partidelor politice, apreciem că s-ar putea constitui spontan Comitete Reprezentative ale claselor sociale care, pe baza datelor statistice reale, să propună nominalizarea Delegaților Suveranității (locali, județeni și naționali), împuterniciți cu exercitarea atribuțiilor statale. Propunem orientativ ca Organismul Suveranității Poporului să cuprindă, la nivel național: 120 de Țărani, 120 de Muncitori, 30 de Intelectuali și Funcționari (neimplicați în conducerea post-decembristă), 3-6 proprietari, 24-27 alte  categorii, după modelul Divanurilor ad-hoc de la 1857; așteptăm oferte de coordonare și asigurare logistică.

            Avem convingerea că, prin împlinirea acestui proiect, vom asigura supraviețuirea Patriei noastre Dacia și a Poporului Dac, aruncînd la gunoi pe invadatori și poreclele denigrante care ne batjocoresc de 160 de ani.

6 februarie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: