duminică, 6 februarie 2022

NATO și USA...

  

NATO și Imperiul USA trebuie să dispară !

-scrisoare către conducătorii R.P. Chineze și Federației Ruse-

            Rațiunea existenței, permanent agresoare, a NATO nu are nicio justificare. Trădarea lui Gorbaciov a făcut ca să dispară atît Tratatul de la Varșovia cît și țările socialiste din Europa (și din alte părți ale lumii), în vreme ce NATO, în întregul său ori țări componente au declanșat în continuare nenumărate agresiuni pe întreaga planetă, ceea ce formează specificul lor de multe sute de ani.

            Scopul, evident chiar pentru orice neințiațiat, a fost mondializarea Imperialismului sub conducerea marilor agresori occidentali, Marea Britanie și USA, la care s-a lipit și Franța, mereu agresoare de multe sute de ani, ele fiind și cîștigătoarele celui de-al Treilea Război Mindial (1939-1945), după înarmarea Germaniei, apoi nimicirea ei și blocarea Uniunii Sovietice, prin erorile săvîrșite de I.V. Stalin, după ce fasciștii au pierdut cel de-al Doilea Război Mondial purtat prin parșivitate absolută împotriva Rusiei Sovietice (1918-1922), pe teritoriul acesteia.

            Adepte ale teoriei marxiste urmărind formarea Statului Unic Globalist Extremist Fascist, țările NATO și alte cîteva cu conduceri fasciste, și-au pierdut și acest deziderat întrucît Statul Unic Marxist există practic și el dirijează nestrămutat toate treburile economice ale lumii, cu influențare masivă a tuturor celorlalte aspecte ale vieții planetare, sub conducerea Partidelor Comuniste și Socialiste, reunite ideologic, filozofic și consensual, în scopul eliminării Patriilor, a conducerilor și economiilor naționale și al desființării Popoarelor, declasate la nivel de populații într-un amestec total, lipsite de identități și limbi naționale, transformate în Turmă exploatată de Păstorul unic, acesta fiind gruparea urmașă a triburilor sălbatice din Asia, depozitara și manevranta năravurilor criminale și a finanțelor lumii, înlocuitoarea vechii populații evreiești dispărută, care și-a lăsat preceptele la dispoziția sălbaticilor înlocuitori.

            Singurul care a înțeles această realitate și a expus-o la ONU în 2019, din păcare miliardar și imperialist, a fost Președintele Donald Trump care, drept pedeapsă, a fost imediat înlăturat de la conducerea statului, deși era cîștigător al celui de-al doilea mandat cu o mare diferență de milioane de voturi.

            Fascist și agresor, NATO urmărește, în primul rînd, să lichideze primul popor al Europei, Poporul Dac și mai ales Vatra Patriei sale, Dacia, poreclită de curînd Romînia, care și-au păstrat identitățile de mii și zeci de mii de ani, stare de fapt care-i tulbură pe fasciști, mai ales pe smintitul acela de Macron, care nu poate ierta Rușilor, Frații noștri istorici, că mereu le-au dat fasciștilor cu bobîrnacul peste rît.

            Observ că, în comunicatul dv. recent, aveți o accepțiune total eronată despre Occidentul anti-civilizat, anti-democrat și anti-patriotic, vorbind despre ei cu termenul, ”democrație”, deloc și niciodată existent în țările lor. Eu, ca autor al unor cărți fundamentale despre Politică și, în fapt ”doctor” în științe politice, mai ales despre Doctrina Comunistă, Democrație și Putere Democrată, precum și ca organizator al singurului Partid adevărat de pe planetă –ca organizație politică a unei părți, deci clase sociale- vă pot consilia în aceste domenii, pentru a asigura succesul în posibila evoluție democrată a Omenirii, total inexistentă pînă în prezent, în răstimpul de 455.000 de ani de cînd avem știri atestate (prin Biblioteca de la Alexandria).

            Cel mai mare privilegiu al unui om Demn și Vertical este să-și slujească Patria și Poporul, fără să alunece peste alții. Dv., necontaminați de virusul lichidării altora, puteți face asta, dar, mai întîi,  cred că Republica Populară Chineză și Republica India, marile țări ale lumii, va trebui să înlăturați urmele pe care le-a lăsat pe fața dv. hidosul imperialism britanic – primitiva lor limbă hîrîitoare, rîia din rostirea omenirii- și să recomandați pretutindeni și tuturor, cum făcea I.V. Stalin: la orice întrunire, fiecare să vorbească limba lui, aceasta fiind cea mai mare onoare pentru o gazdă.

            Primiți, vă rog, asigurarea celei mai alese considerații.

5 februarie, la 105 ani de la debutul Erei Democrate, 7 Noiembrie 1917 

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: