sâmbătă, 19 februarie 2022

Avertisment sincer

Avertisment sincer

            Cineva mi-a trimis un citat aparținînd lui Jean-Marie Le Pen, singurul om politic democrat din Franța: ”În atenția Poporului (n.n. poreclit) Romîn: Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar acest pămînt e prea frumos și prea bogat ca să vi-l puteți păstra fără luptă. Vi-l vor lua !”… (Din păcate, nu l-am putut prelua ca să-l redau în formatul lui).

            Iar între cei care învîrtesc sabia deasupra capului nostru și se înghesuie în frunte, se află președintele francezilor, fascistul Macron, cel care terorizează Africa, așa cum au făcut-o ai lui, de-a lungul secolelor, în întreaga lume, inclusiv împotriva poporului Dac, exact ca în aceste zile de mare pericol.

            Menționez că Le Pen, tatăl și fiica, reprezintă singurul partid adevărat din Franța, apărător al Patriei și al Democrației, aceasta în înțelesul autentic, pe care nimeni nu-l înțelege și nu-l vrea, pentru că toți ”politicienii” lumii sînt anti-democrați, anti-patrioți și anti-politici (adică nu vor să știe de existența partidelor politice adevărate, reprezentînd clasele sociale, potrivit specificului fiecărei țări, înlocuite cu găști de infractori, de regulă bogați sau Telectuali trădători).

            Notăm că, în starea cumplită în care ne aflăm, cu țara ocupată de fasciști, nici un alt om din lume nu a găsit vorbe adevărate și mîngîietoare pentru poporul nostru Dac, aflat în disoluție, fiindu-i pregătită de către cele patru imperii (UE, USA, NATO, Statul Unic Global Extremist Marxist Fascist) dispariția totală, pentru a le rămîne lor, liber de Stăpîni, pămîntul nostru unic.

            Și asta în vreme ce peste jumătate din populația noastră, instalată ca slugi încovrigate în Occidentul anti-civilizat, emite în surdină sau porta-voce la guvern jalea de dor-de-țară și proiectul otrăvit ”vrem o țară ca afară !” Halal de halal…

19 februarie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: