vineri, 1 februarie 2019

Lista Susținătorilor


La Guvern există deja proiectul Hotărîrii prin care va fi stabilit formularul Listei Susținătorilor pentru candidaturile la alegerile europarlamentare din luna mai 2019. Credem că în cel mult o săptămînă vom avea la dispoziție și hotărîrea propriu-zisă.

            De reținut că, în sfîrșit, s-a renunțat la tot felul de adaosuri, astfel încît lista va fi mai ușor și mai simplu de complectat, avînd numai cinci coloane, plus ”nr. crt”:
Județul_______________________
Lista susţinătorilor
pentru alegerile europarlamentare din   mai 2019

Nr.
crt.
Numele şi prenumele
susţinătorului
Domiciliul: oraș/comună
(sat; stradă, număr, bloc,
  scară., etaj, apartament)
Data
naşterii
Act.identit.
fel, serie, nr
S e m n ă t u r a
susţinătorului

Ungureanu I. Gheorghe
Comuna Cicănești, satul
Urechești nr. 160
5 martie
1942
CI = AS
911027




            Este necesar ca toți Comuniștii  și, mai ales, organizațiile locale și județene, precum și cei care vor fi propuși drept Candidați, să definitiveze echipele locale care vor proceda la strîngerea semnăturilor, acțiune care se va desfășura pe străzile orașelor sau ulițele satelor, dar și prin vizitarea la domiciliu a votanților. Reamintim recomandarea ca echipele să fie formate din minimum trei persoane. Pentru județele și localitățile unde nu avem încă organizații de partid, vom folosi echipe volante din alte locuri sau cele care ne vor oferi serviciile lor (voluntare sau cu plată). Ca orientare generală, în fiecare județ vom strînge cinci-șase mii de semnături, iar numărul realizat va conta ca un criteriu pentru recompensă (politică, morală, materială) în cadrul Partidului sau în cadrul organizatoric al activității Deputaților aleși.
            Cu toate semnăturile realizate, vom fi siguri că Poporul nostru va avea în parlamentul european cel mai mare număr de Deputați reprezentînd Partidul Comuniștilor. Ne urăm succes !
1 februarie 102 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: