vineri, 8 februarie 2019

Putem recupera


Secolul pierdut al Socialismului

           
            Între 7 Noiembrie 1917 (anul I al Erei Democrate) și 7 Noiembrie 2017 s-a scurs un secol uluitor în care peste jumătate din statele lumii au cunoscut un regim politic democrat (și s-au declarat in expresis verbis) democrate, răstimp în care au fost înfrînți fasciștii planetei în cele două Măceluri Mondiale și a fost creată imaginea unei lumi democrate, spre care conducătorii autonumiți comuniști, ba chiar bolșevici, au pus nenumărate piedici, multe insurmontabile; societatea nu primea nicio caracteristică democrată, ba era tot mai evident hiatusul dintre vorbe și fapte, ca și modul despotic, esențial anti-democrat, în care conduceau auto-aleșii, iconizați în aplauze false înălțate pînă la cultul deșănțat al personalității. Bagheta o manevrau niște Pucări (numire a nivelului suprem de năvlegie, cu care s-au încoronat, prin tîmpitizare, licențiați de soi, doctori, docenți și cademicieni –nu repet silaba inițială din respect pentru cititori) care în prezent, după aproape 30 de ani, vor să reia basmele (de fapt, basnele) despre ”comuniștii” marxist-leniniști, cavaleri ai Violenței desăvîrșite, pretinzînd că ei, chiar ei, autorii dezastrelor, sînt… comuniștii.
            Acest demers contradictoriu dar firesc –inițiat de menșevicul genial V.I. Lenin, îmbrăcat în echipament bolșevic- și credibil pentru oricine nu are mintea zdruncinată, s-a finalizat însă cu o dispariție incredibilă proiectată și finalizată de celălalt mare menșevic, M.S. Gorbaciov, care s-a lansat în băltoaca Imperialismului Fascist și a Capitalismului Globalizant, cu tot sistemul socialist, afirmînd transparent că întreaga ideologie de un secol a partidului ”comunist” bolșevic este un fals grosolan, mascat genial de către inițiator. Ca urmare, toate partidele poreclite ”comuniste” au devenit formal ceea ce erau: menșevice, adică social-democrate, pentru perestroika societății în sensul socengului Orwell-Păun.
            Acest soceng va decapita omenirea asfixiind-o în globalizarea sinuciderii…
            Ce-i de făcut ?  Iarăși ”ce-i de făcut ?” Ca în urmă cu 125 de ani…
            Omul ca specie și Omenirea în întregul său au, în sine, capacitatea de a se vindeca, scuturînd și eliminîndu-și zgura, astfel purificîndu-se și reluînd lupta pentru progres, calea fiind organizarea politică a societății (în Secolul Socialismului pierdut s-au organizat numai menșevicii pentru păcălirea bolșevicilor –păcăliți și de propii conducători- și, pe această bază, a întregului popor). Numai clasele sociale progresiste, producătoare, acestea fiind Muncitorimea și Țărănimea, pot realiza această organizare pentru salvarea societății, prin crearea Partidului Comuniștilor.
            Pentru succesul evoluției corecte, partidul trebuie să fie al Comuniștilor (ci nu doar lălăind fraze ”comuniste”), iar baza întregii ideologii și organizări nu poate fi decît Doctrina Comunistă, cu definirea corectă științific a Politicii, a Partidului, a Puterii și a Democrației. Cu Oamenii Muncii duși în Putere în procentul real din societate, Socialismul va fi construcție reală a Poporului, ci nu rezultat al Violenței, inclusiv împotriva Poporului, ca în Socialismul de stat expirat…
            În prezent există o puternică stare explozivă, pe care peceriștii, toți anti-comuniști, indiferent cum își zic acum, de la FSN pînă la PCR XXI, o vor exploata; este dreptul lor, ba chiar datoria, pentru a-și ascunde în continuare sau, poate, a-și explica realizările și, mai ales, dezastrele.
            Noi nu vom fi cu ei, căci sîntem antonimul lor perfect, deplin și definitiv, dar cei care sînt, totuși, Comuniști în înteriorul oricăror formațiuni, pot veni la noi și, imediat, chiar din mai a.c. pot deveni slujitori ai Poporului Dac (poreclit Romîn) sub numele și simbolul drag, în parlamentul european.
8 februarie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: