duminică, 24 februarie 2019

Alianța Comuniștilor



Alianța Comuniștilor pentru Socialism

            Astăzi s-a covenit și s-a semnat la București alianța electorală, deja preexistentă, între delegația Partidului Comuniștilor și cea a Partidului Comunitar din Romînia, conduse de Prof. Gheorghe I. Ungureanu (P.COM.) și, respectiv, jurist Petre Ignatencu (PCdR) care vizează colaborarea pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 și a celor prezidențiale din toamna a.c.
            Alianța se va prezenta cu listă unică de Candidați propuși în mod egal de cele două partide, potrivit propriilor criterii.
            Fiind deschisă și altor partide care au programe și preocupări specifice Comuniștilor, Alianța primește pentru colaborare și grupuri deja organizate dar neînscrise la tribunal, precum și orice persoană fizică doritoare să acționeze organizat, împreună cu partidele comuniștilor, pentru reprezentarea în parlamentul european a intereselor claselor sociale fundamentale –Muncitorimea și Țărănimea- apoi pentru alegerea unui Președinte Comunist –pentru a bara calea spre funcția supremă a reprezentanților Contrarevoluției- iar în anul următor a unui parlament în care să nu se poată adopta nicio lege fără votul Comuniștilor, sub deviza ”Nicio Putere fără Comuniști”.
            Așteptăm de la toți cei interesați solicitări de înscriere în partidele alianței, precum și pentru a strînge semnături de susținere și oferte sau propuneri de candidaturi.
            Știm că, organizați, CEI MULȚI VOR ÎNVINGE. Succes !
24 februarie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: