joi, 3 decembrie 2020

Dreapta Imperialistă luptă cu Dreapta Globalistă

 

Pe fundalul efigiei lui Marx și Lenin,

Dreapta imperialistă luptă cu Drepta Globalistă

(comentarii postate pe internet la prezentările unui Dr. Călin Georgescu

și jurnalistei Claudia Mesea Paraschivescu

sub titlul ”A început resetarea Planetei prin răsturnarea lui Donald Trump.

 Lovitura de stat împotriva lui Trump”)

 

 

            Străini de cunoașterea Politicii și a Democrației, dincolo de orice rațiune pozitivă, fiind esențialmente anti-ziariști (ca mulți, de pe toate potecile) sau slujitori devotați ai Exploatării, Asupririi și Robiei, atît specialiștii cît și jurnaliștii sunt inamici ai Patriilor și ai Națiunilor, dornici și iubitori de amestecuri ale populațiilor, fără să aibă motiv real, ci din inconștiență, deveniți, la unison, peste noapte, din adversari fără argumente ai Marxismului, chiar factori ai distrugerii Omului ca specie și ai Omenirii, în numele… Marxismului !

Am adunat într-o carte (”Contra Globalizării”) tabletele publicate pe tema aceasta, dar aici voi prezenta scurtele comentarii spontane la care am făcut referință:

Felicitări Președintelui Trump pentru evoluția de pînă acum a luptei pentru Adevăr și urări de succes pentru finalizarea corectă a victoriei ! I-aș sugera să mediteze la nenumăratele lupte, tot pentru Adevăr și Dreptate, din zeci de țări -care sînt victime ale agresiunilor USA, inclusiv sub conducerea Președintelui Trump- iar dacă vrea să înțeleagă ce este Democrația și s-o inițieze în țara sa, l-aș putea consilia în spiritul discursului său de la ONU; cred că imediat s-ar îmbrăca în mantia lui Bidon...

Lui Trump i se întîmplă ceea ce a făcut el însuși (și precedesorii săi) în zeci de țări ale lumii, pe care ei toți le-au arat cu bombe, tocmai pentru a înlătura regimuri politice democrate, chiar din ordinul celor care îl vor elimina și pe el. Țară a tuturor Relelor posibile, fără nici un pic de democrație (acolo, mai mult decît oriunde pe Terra, nimeni nu înțelege sensul vorbei Democrație pe care însă toți o molfăie la nesfîrșit), USA nu poate asigura în niciun fel înlăturarea unor catastrofe puse în aplicare de forțele criminale care acționează în umbră, cum este cazul ”alegerilor” din acest noiembrie. Ceea ce s-a petrecut în această farsă în care nu numai Alegerea lipsește cu desăvîrșire, dar și Votarea este în ghilimele, fapt dovedit de cele 14 luni de la discursul Președintelui Trump la ONU, răstimp în care nu numai că nu a schițat nimic pentru a-și apăra ideile, dar nici nu știa cum s-o facă. Aceasta pentru că Trump, ca toți ceilalți precedesori, începînd cu marele asasinat din 1963, nu știe nici o boabă de Politică și nici nu i-a trecut prin minte care ar fi primul fapt nobil și pozitiv pe care trebuie să-l facă un șef de stat din momentul în care își preia funcția, anume: promovarea, în raport de competențele date lui de lege/ Constituție/ a celei mai necesare legi -inexistentă pînă acum în vreo țară a lumii- în absența căreia toate statele vor dispărea și vor deveni zone geografice, regiuni, provincii în administrarea Globalismului, cum au prevăzut Orwell și Păun, această lege fiind Legea organizării politice a statului sau, cu alte cuvinte, Legea partidelor politice. Fiind total în afara cunoașterii și înțelegerii noțiunilor fundamentale de politică, Trump -și toți ceilalți Trumpi- vor pierde în fața gangsterilor din umbră; li se va întîmpa ca lui J.F. Kennedy, ale cărui servicii secrete atotsforăitoare l-au dirijat pe succesor (L.B. Johnson) să se declare Președinte al USA chiar înainte ca asasinarea lui Kennedy, în acel noiembrie, să devină efectivă... Dacă existau partide (cu plural de la ”Partid”), ci nu găști (cu plural de la ”partidă”) poreclite ”republican” și ”democrat”, fără să existe un micron de deosebire între ele, pe o distanță de 40.000 de kilometri, Bidon-ul hodorogit nu s-ar fi putut rostogoli peste listele de candidați la președinție, cum au dictat cei care au făcut din USA un ”teritoriu de peste mări” al ”Păstorului” unic, administrator peste ”turma” sa...

Văd că și jurnalistul Evreu Nadav Eyal susține caracterizările mele în cartea sa ”REVOLTA. În tranșeele luptei împotriva globalizării” (Polirom, 2020), numai că el consideră toate țările lumii a fi... provincii ale USA; totuna.

29 noiembrie 104 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: