luni, 7 decembrie 2020

Anunț foarte important

  

            Am contat pe informații (false și necomplecte), socotind că Partidul Comuniștilor, sub conducerea provizorie, va obține două-trei mii de voturi și mă îngînam cu tovarășul Petru Bulzan de la Arad, sperînd în secret că, poate, vom obține 50.001 voturi, ca să putem scăpa de radiere; dar județele promise nu au depus candidaturi… Le mulțumesc și îi felicit pe cei care au candidat, totuși !

            Față de situația reală și, nedorind să lăsăm a se stinge flacăra luptei de clasă pentru dreptate socială –pe care, cu greu, am ținut-o sus, aprinsă, în toți cei 31 de ani ai dezmățului capitalist și imperialist care ne-a prăpăstuit după 22 decembrie-cel-negru, în luptă cu cei mai aprigi inamici ai Politicii în general și, mai ales, ai organizării politice a maselor populare, aceia fiind peceriștii- vă anunț că, imediat, de la începutul zilei de 7 decembrie curent, lucrez la pregătirea documentației pentru reînregistrarea Partidului Comuniștilor, cu numele oficial (complect) ușor modificat, spre a putea fi admis, dar și exprimînd esența doctrinei.

            Întreaga organizare și activitate a noului Partid va avea la bază Doctrina Comunistă, așa cum am prezentat-o în sute de tablete publicate și în cărțile mele, mai ales în cea întitulată ”Doctrina Comunistă”. Noua formațiune va fi, la fel ca celelalte anterioare /”Partidul Comuniștilor (Nepeceriști)” și ”Partidul Comuniștilor”/, pregătită să lupte deschis cu găștile Marxiste Imperialiste și cu cele Marxiste Globaliste, pentru salvarea Poporului (și a Neamului) Dac, întru revenirea în inimile și în mințile noastre a Patriei -care să se reumple cu toți cetățenii ei și cuprinsul istoric, reluîndu-și apoi numele străvechi, DACIA- precum și pentru descătușarea Oamenilor Muncii din Patria noastră Dacia și din întreaga lume (căreia îi vom oferi elegant exemplul nostru sublim) de sub toate Robiile, pentru primul parcurs istoric real, social-politic, înspre Democrație reală și pentru instituirea Puterii Democrate, care va asigura împlinirea visului suprem: Socialismul.

            Aș dori să am în Lista susținătorilor cîte un tovarăș din fiecare județ, deci 42 de membri, acceptînd în listă pe primul înscris din fiecare județ, care devine reprezentantul acestuia în Comitetul Național Povizoriu. Se pot anunța imediat, cu datele complecte de identificare, prin mesaj telefonic ori la ziarul electronic ”Partidul Comuniștilor” sau la adresa  daciapcn@yahoo.com  (aici este cel mai bine). Nu sînt acceptați peceriștii (cu carnet PCR din perioada 1948-1989) și nici bogătașii (burghezi, moșieri, bancheri ș.a.). Au prioritate absolută cei care aparțin claselor sociale de elită, Țărănimea și Muncirimea.

”Sculați, voi oropsiți ai vieții,

Voi osîndiți la foame, sus !

……………………………

Hai la Lupta cea Mare,

Rob cu Rob să ne unim,

Internaționala

Prin noi s-o făurim !”

7 decembrie 104 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: