joi, 12 decembrie 2019


PARTIDUL COMUNIŞTILOR

Proletari, nu acceptaţi                                                                                                                                              Să mai fiţi exploataţi !

Comitetul Național

                                                                     11 decembrie 2019

          COMUNICAT
privind unirea fără condiții a Partidelor Comuniștilor

          Toți știm că Poporul nostru dispune de o mare pondere socială a Stîngii (cca 85 %), dar niciunul dintre partidele Comuniștilor nu poate avansa în organizare, pregătire a alegerilor și obținerea unor procente corespunzătoare, între cauze fiind la loc de frunte existența mai multor partide, ceea ce este nefiresc, mai ales că între ele sau, mai bine zis, între unii membri ai lor, lipsiți de înțelegerea necesară a Politicii, se aruncă deseori cu vorbe lipsite de respect, dovadă că respectivii nu înțeleg și nu respectă disciplina de partid care este de maximă importanță pentru realizarea solidarității de clasă în scopul reprezentării, exprimării și apărării intereselor de clasă ale claselor sociale fundamentale – Muncitorimea și Țărănimea.
           Nevoia de un Partid al Comuniștilor se poate deduce foarte simplu din numărul imens de voturi obținute de ”partidul” PSD de fiecare dată, inclusiv la ultimele alegeri prezidențiale (peste 34 %, în condițiile în care cca 50 % dintre votanți nu s-au prezentat, știind că PSD nu este al lor, ci al Dreptei), absenții fiind, în mod cert, de stînga.
          În condițiile ascensiunii nejustificate și periculoase a ”partidelor” dreptei nominale, inclusiv a celor extremiste, toate eforturile noastre din cei 30 de ani se vor pierde zadarnic, dacă în anul următor nu vom fi prezenți și nu ne vom ocupa locul corespunzător în organele Puterii.
          Pentru aceasta, propun Partidelor Comuniștilor, care sînt înregistrate oficial, să ne unim de urgență încă în acest an și să începem, din prima zi a unirii, adoptarea măsurilor necesare pentru a depune candidați în fiecare localitate și în fiecare județ, pentru Consiliile locale și județene, pentru Senat și Camera Deputaților.
          Apreciez că fiecare Partid actual poate să-și mențină specificul său, ca un curent în interiorul Partidului, iar fiecare component să aducă pentru Partidul unit ceea ce i se pare esențial pozitiv. În acest spirit, eu ofer în numele Partidului Comuniștilor, fără condiții, următoarele: numele Partidului unit, simbolul, deviza, Doctrina Comunistă, ca bază a ideologiei, politicii, organizării statale și de drept viitoare, capabilă să asigure reluarea și construirea Socialismului.


PREȘEDINTE,
Prof. Gheorghe Ungureanu
Adresa noastră:
* poștală: Oraș Curtea de Argeș, strada Elena Cuza, bloc B 3, scara D, apart. 62 parter, județul                Argeș; tel/ fax: 0248.722546, telemobil: 0745.056752;
* electronică: daciapcn@yahoo.com                                                * ziar electronic: Pentru Socialism !  * domeniu electronic: Partidul Comuniștilor       

Niciun comentariu: