sâmbătă, 14 decembrie 2019

Nu admitem dizidențe !


Nu admitem dizidențe

Este aberant ce îmi cer unii să acceptăm în viitorul Partid unit al Comuniștilor, mai ales că dizidențele sînt entități clandestine -ascunse, de tip anti-comunist- absolut ne-necesare (din punctul de vedere ale inamicilor unității interioare) atîta vreme cît orice variantă de Program, susținută de un grup notabil, are drept la existență oficială, dacă se încadrează în Doctrina Comunistă, adică urmărind: cucerirea Puterii de către reprezentanții autentici ai claselor sociale fundamentale, Muncitorimea și Țărănimea, în procent care să asigure regim politic democrat sau în majoritate pentru a asigura înlăturarea capitalismului (societatea bazată pe Hoție) și revenirea la Socialism (societatea bazată pe Muncă).
În aceasta constă esența Bolșevismului, principiul suprem al Democrației. Acesta înseamnă altceva decît a gîndit și a făcut V.I. Lenin, ceea ce a degradat pînă la golire ”învățătura marxist-leninistă” (care avea, declarativ, și aspecte pozitive) și construirea Socialismului. Amintiți-vă înlăturarea abuzivă a eserilor (comuniștii autentici ai maselor de revoluționari) și dizolvarea brutală, produsă hoțește, imediat după întrunire, a Constituționalei aleasă sub puterea guvernului revoluționar condus de Lenin, dar în care acesta avea 15 procente, în vreme ce eserii aveau 60.
Viitorul Parti unit al Comuniștilor, în accepțiunea Doctrinei Comuniste, chiar cînd va avea peste 85 de procente în Putere, nu va înlătura pe nici un reprezentant al adversarilor politici, fără să mai vorbim de cei din spațiul Stîngii, inclusiv inamicii din acest spațiu – menșevicii, adică social-democrații.
            Reprezentanții autentici ai Muncitorimii și Țărănimii desemnați și aleși în Putere (Legislativ) sînt, indiscutabil, Muncitorii și Țăranii care trebuie să fie prezenți, ei înșiși, în Putere în procentul real din societate, adică 80-85 %. Aceștia pot avea variante diferite ale proiectelor de construire a Socialismului, ale căror curente le expun și le susțin în partid, dar în Putere vor susține exclusiv poziția oficială a Partidului.
            Revenind la prima frază: nu sînt autorizat să primesc și nici nu aș accepta o dizidență dintr-un alt partid, parte a viitorului Partid unit al Comuniștilor; de fapt nu mai contează: te consideri Comunist și ai venit cu unul din Părțile componente, te grupezi, în interior, cu acel curent oficial care te satisface. Ce să mai rostogolim dovleacul ? Vă interesează să luptăm împreună pentru Cauza mare ori să lălăim ? Dacă m-ați fi sunat cu numărul la vedere, aș fi comunicat aici numerele dv. de telefon…
            Unirea organizatorică a tuturor Comuniștilor este maxima urgență; ea ar trebui înfăptuită încă în acest an, astfel ca, începînd cu 1 ianuarie viitor să întocmim liste de candidați pentru parlament și aceștia, în fiecare județ să coordoneze, concomitent cu organizarea partidului, alcătuirea listelșor de candidați pentru localități (comune și orașe) și județe. Să ne concentrăm pe deviza: Nicio Putere fără Comuniști  !
14 decembrie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: