joi, 17 februarie 2011

ZERO plus UNU fac DOI ?

Nenumărați trepăduși peceriști care n-au intrat ori au ieșit mereu din diverse găști peceriste post-decembriste, poreclite partide, toate de dreapta, nemulțumiți că nu mai au fotoliile dorite, cît mai înalte și ... permanente, se screm de mama focului de peste 20 de ani ca să nască ... partide de stînga. Și cum nu doresc să facă eforturi întru aceasta, iar cu tancuri nu vine nimeni să-i ocrotească, lansează clamări peste clamări, îndemnîndu-ne la ... unitatea stîngii ! Aceasta, bineînțeles, după ce ne săpunesc, numindu-ne sau nu, că sîntem niște nerușinați, și impostori, și netrebnici, și nepricepuți, și nedevotați, și lipsiți de doxă etc etc, dar și iresponsabili că nu ne unim ca să realizăm un partid... MARE, MARE, cum era al lor, cu 3.800.000 de cei mai înaintați, formînd detașamentul de avangardă !!!
Aș vrea să le spun pentru ultima dată: măi, stimabililor, nevolnici ce sînteți, noi nu vom mai risipi nici un semn și nici o silabă pentru domniile voastre; nu ne mai ocupați timpul și spațiul ! Atîta vreme cît sînteți ZERO, nu ne mai invitați la unire, căci ZERO plus UNU NU FAC DOI ! Tot UNUL rămînem ! Unirea se face între EGALI ! Dv. cînd erați Sus, ne țineați la beci, acum lălăiți, deseori tot Sus, pe noi ne țineți tot ... jos !
Băgați, vă rog, la ”Ștefan Gheorghiu” cu care v-ați ticsit mintea și pipota că, dacă vreți partid de stînga, adică pretindeți că sînteți comuniști -noi NU VĂ CREDEM !- nu mai încropiți Comitete și Comiții, pretinzînd că reprezentați ... partide, inexistente și chemîndu-ne la ... unitate, ci puneți mîna pe condei și scrieți-vă adeziune; nu refuzăm pe nimeni, de vreme ce dv. cereți, recunoașteți Statutul, acceptați Programul, achitați taxa de înscriere și plătiți cotizația statutară.
Mai este un lucru: dacă sînteți peceriști, nu vă vom urca în SUS, dar vă vom accepta lîngă noi pentru a putea beneficia de solidaritatea pe care o oferim tuturor Oamenilor Muncii.
Să auzim de bine ! Trăiască Socialismul !
17 februarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: