miercuri, 2 februarie 2011

Comuniști, aveți un Partid al Comuniștilor !

Hotărîrea Curții de Apel București este încă o dovadă, dintr-un șir infinit, nu numai a incompetenței profesionale a celor care s-au amestecat în dreptul exclusiv al unui partid să-și stabilească, necenzurabil, numele propriu, ci și a caracterului arhicunoscut și supradovedit al ”justiției” post-decembriste ca cea mai retrogradă și reacționară instituție de stat, precum și pentru calificarea de infracțiune a unei asemenea hotărîri.
Este cazul cert ca Procurorul General să se sesizeze și să dispună cercetarea și trimiterea în judecată penală a respectivilor(anti)magistrați care, fără niciun temei, au cenzurat un drept fundamental al persoanelor de a-și stabili numele, drept garantat de Constituția țării, de legile speciale, de Convenția europeană și de Declarația Universală a Drepturilor Omului.
Cerem ca toate organismele naționale competente, ale Uniunii Europene și ale Organizației Națiunilor Unite -dacă-și mai revendică respectul pentru lege- să intervină urgent și energic pentru înlăturarea batjocoririi poporului, ca formă esențială de existență a ”justiției” post-decembriste contrarevoluționare ! Iar magistraților din cauză, dacă și-au demonstrat neputința în fața vreunui ordin ori incapacitatea intelectuală și profesională, le sugerăm să-și prezinte demisia și să-și găsească de lucru unde s-ar considera corespunzători.
Cît despre tovarășul Ignatencu cu grupusculul său de circari, știm că nu va face nici într-O MIE DE ANI un partid comunist, pentru care nu are nici dorință și nici dezlegări reale de la cei care-l dirijează; altele sînt preocupările și sensurile străduințelor dumnealor...
Apoi, tovarășul Președinte Rotaru, de ce o fi vrînd neapărat PCR ? Căci pentru R nu există nicio justificare în numele unui partid și i-aș sugera să vizioneze lista partidelor înscrise oficial spre a constata că nimănui nu-i este necesar sau nu-i miroase bine acest R. Hai, să vedem pe cele care parlagesc în Putere: P.S.D., P.D.L., P.N.L., P.C. ... Numai ne-partidele anti-romînești și-au agățat, fariseic, de coadă pe R ! Văzînd lista întreagă a partidelor înregistrate legal, vă veți dumiri a doua oară.
Q.e.d. !
Vă așteptăm, tovarăși comuniști, în Partidul Comuniștilor !
2 februarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

4 comentarii:

Anonim spunea...

www.partidulcomunistilor.org

.

Anonim spunea...

Tovaraşe Ungureanu v-am facut o grafica, o gasiti pe pe blogul meu.Nu e aşa profesionista dar o dedic cu mare dragoste Partidului Comunist NEpecerist!
Cu respect,

Pentru Socialism ! spunea...

Pentru ”artistic communism”:
Mulțumesc pentru ideie și pentru realizarea ei; sînteți și talentat și devotat Cauzei noastre. Vă aștept la partid, cred că trebuie să fiți pe lista candidaților noștri pentru Parlament, în 96 (2012)
O sugestie pentru lucrările dv., privind steaua în cinci colțuri, cea fost numită ”steaua lui Stalin”: noi am eliminat-o, după ce, de vreo șase ani, am văzut-o ca simbol al capitaliștilor, imperialiștilor, teroriștilor, barbarilor, fasciștilor, în frunte cu Bușiblerii...
Cred că există explicații pe care noi nu le știm; de aceea am răma la simplele, frumoasele, elegantele, dragele simboluri ale claselor fundamentale - Țărănimea și Muncitorimea- cu Secera și Ciocanul.
Trăiască Socialismul !
2 februarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Anonim spunea...

VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE