sâmbătă, 5 februarie 2011

Înștiințare privind alegerile

Clasele fundamentale ale societății noastre, Muncitorimea și Țărănimea, avem șansa ca în anul 96 (2012) să intrăm, chiar majoritari, în Parlamentul țării, pe care să-l smulgem peceriștilor trădători, constructori ai Capitalismului și Imperialismului.
Depinde exclusiv de noi acest rezultat; dacă-l dorim, este necesar ca, imediat, să ne mobilizăm pentru reînregistrarea Partidului Comuniștilor și, mai ales, pentru întocmirea listei de candidați, la fiecare nivel: Consilieri (locali și județeni), Primari, Președinți ai Consiliilor Județene, Parlamentari (să sperăm că ciocoii vor respecta voința votanților de la Referendum și vor institui parlamentul unicameral !).
Spre a realiza organe de Putere democrate -conform Doctrinei Comuniste-Lista Partidului nostru va cuprinde, Țărani, inclusiv Ciobani 40 %, Muncitori 40 %, Intelectuali 10-12 @, alte categorii 8-10 %.
Înscrierea și ordinea în listele de candidați va fi determinată de numărul semnăturilor de susținere aduse de fiecare solicitant, activitatea și vechimea în partid, clasa și categoria socială din care face parte.
Propun comuniștilor să ne mobilizăm sub deviza: Niciun organ de Putere fără comuniști !
Reiau idei cunoscute:
- Partidul nu oferă, ci așteaptă și primește contribuții materiale sub orice formă și mărime (numai de la Oamenii Muncii);
- Cei care aduc semnături, se înscriu în Partid, oferă sau propun candidaturi, nu ne ”ajută” pe noi, ci caută și găsesc la noi sprijinul necesar;
- Recompensa pentru activitatea fiecăruia constă în solidaritatea oferită de Partid pentru împlinirea idealurilor social-economice ale fiecăruia și ale tuturor;
- Alte recompense oferite de Partid: avizul pentru a candida, inclusiv locul în listă, angajarea în funcții executive care depind de cel ales, propuneri, recomandări și avize (în special pentru intelectuali și funcționari) pentru funcții în Administrația propriu-zisă, în cea a Puterii sau a Justiției.
Absolut totul, fără nicio excepție, se hotărăște în mod deschis, conform Statutului, fără niciun secret, atît în interiorul Partidului, cît și față de public.
Putem învinge, căci deținem cea mai importantă Armă - Numărul !
5 februarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

4 comentarii:

Anonim spunea...

VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE

Anonim spunea...

www.partidulcomunistilor.org

.

Anonim spunea...

www.partidulcomunistilor.org/video.html

.

Anonim spunea...

www.partidulcomunistilor.org/drapel.html

.