miercuri, 7 noiembrie 2018

7 Noiembrie 101 e.d.



7 Noiembrie – cea mai mare sărbătoare a Omenirii

            Știm că în Biblioteca de la Alexandria –fondată de cel mai mare General și conducător de stat Dac, Alexandru Macedon- au existat documente și cărți despre istoria Omenirii, una dintre ele menționînd chiar în titlu vechimea la care se referă: 253.000 de ani. O altă istorie a omenirii, datorată călugărului babilonian Berosos, se referă la 432.000 de ani.
            Mulți învățați au citit și au menționat titlul acestor cărți care, din păcate, au căzut pradă focului devastator care a mistuit inegalabila comoară… Nimeni nu a menționat că în răstimpul istoric impozant ar fi existat și vreo societate democrată, în succesiunea diferitelor tipuri, astfel încît șansa de a cunoaște prima societate democrată din lunga istorie a Omenirii a revenit generațiilor contemporane, începutul fiind marcat la 25 Octombrie 1917/ 7 NOIEMBRIE 1917 pe stilul nou, prin victoria Marii Revoluții Socialiste din Octombrie.
            La data respectivă, în orașul numit ulterior Leningrad, Muncitorii, Țăranii și Soldații din Rusia, mobilizați de Partidul Comunist (Bolșevic), au preluat conducerea țării inaugurînd Era Democrată, prima eră democrată cunoscută în istorie, cea care, treptat-treptat, a adus în peste jumătate din țările lumii, Dreptate și Libertate pentru cei Mulți, împlinirea drepturilor fundamentale ale Omului și Cetățeanului, în primul rînd înlăturarea Exploatării.
            Atunci, la 7 Noiembrie anul I al Erei Democrate, a început Secolul Socialismului, sub luminile directoare ale geniului lui Vladimir Ilici Lenin, dar în cei 101 ani ai Socialismului. Acesta a cunoscut mari convulsii, mai ales în anul 1989 cînd, prin trădarea menșevicului Mihail Sergheevici Gorbaciov, Socialismul a primit cumplite lovituri, mai ales în Europa, dar și în celelalte continente, din partea complotului internațional anti-socialist. Toate partidele, guvernamentale și neguvernamentale, care se numeau ”comuniste”, au abandonat de plano lupta declarîndu-se ceea ce au fost mereu: social-democrate.
În Romînia conducătorii PCR au organizat și înfăptuit un puci militar, apoi Contrarevoluția, l-au răpit din biroul de lucru pe Președintele Republicii, Eroul-Martir Național Nicolae Ceaușescu, împreună cu soția, i-au sechestrat și i-au asasinat mișelește; NICI UN pecerist din cei 3.831.000 nu s-a ridicat pentru apărarea Socialismului, subsemnatul fiind singurul Comunist (ne-pecerist) care am instituit Comitetul Popular Revoluționar și am proclamat apărarea Socialismului.
Am organizat apoi Partidul Comuniștilor în condiții extrem de dificile, avînd o înverșunată opoziție din partea multor sute de ”partide” ale peceriștilor. Sperăm ca în 2019 să intrăm în Parlamentul imperiului european, apoi să candidăm la Președinție, iar în 2020 să obținem peste 50 % din posturile de parlamentari. Cu un asemenea demers vom înlătura Contrarevoluția, vom reda țării Independența și Suveranitatea, vom relua construirea Socialismului, înlăturînd gravele încălcări ale Doctrinei Comuniste, practicate  de către PCR în anii 1946-1989.
Trăiască 7 Noiembrie, cea mai mare sărbătoare a Omenirii !
7 Noiembrie 101 e.d.
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: