duminică, 25 noiembrie 2018

Răspunsul Comuniștilor la propunerea de Alianță a Partidelor


= răspuns: Răspuns despre Alianță, din partea Partidului Comuniștilor:
1. Afirmativ: de acord; cu invitarea tuturor ”partidelor” neguvernamentale (cu precizarea că multe organizații autoprezentate ca ”partide” nu îndeplinesc condițiile definirii ca partide).
Pentru că în cei 28 de ani ai Contrarevoluției anti-socialiste, anti-democrate și anti-naționale, Puterea -și, în consecință, Guvernarea ca și Justiția- au fost instituite fără voința, liber și conștient exprimată, a maselor de votanți, ultima participare la mascarada electorală scăzînd la 37 %, se impune o colaborare a absenților  (63 %) pentru a hotărî măsuri pentru înlăturarea de la guvernare a infimei minorități care exercită Puterea în numele minorității prezente la vot și a majorității absente.
2. Tema întrunirii -care nu poate fi decît consultativă, cel puțin în prima fază- ar fi una singură: Propunere de organizare politică a societății, fiecare participant putînd aduce proiecte pentru o Hotărîre politică unitară sau diferite amendamente; noi, avem asemenea proiecte și le-am propus de multă vreme.
3. Termene: Răspunsurile afirmative să fie prezentate pînă la 1 Decembrie 2018, iar prima Întrunire să aibă loc la 9 decembrie 2018
4. Participanți: Conducătorul național al partidului și un colaborator; total cca 200 persoane, fiecare reprezentanță avînd document de atestare a deplinelor puteri.
5. Locul întrunirii: sediul (corespunzător) din București al unui Participant dintre primii acceptanți. Sau: o sală solicitată la Primărie ori instituții școlare, iar, în caz de refuz, închiriată (spații culturale, cinema, teatru, restaurant etc).
Adresa electronică:  daciapcn@yahoo.com 
Prof. Gheorghe Ungureanu, Președinte
tel.: 0745.056752

= PROPUNERE ALIANTA
yahoo/Mesaje primite
Dascalescu Ion 
Către:info@prd-romania.com,secretariat@proromania.eu,contact@partidul-republican.ro,secretariat@ucdr.ro,secretariat.general@pndnational.ro
25 nov. la 14:04
DRAGI PRIETENI-REPREZENTANTI AI PARTIDELOR NOI
Buna ziua.Ma numesc Ion Dascalescu,sunt presedintele PARTIDULUI ROMANILOR DIN DIASPORA-PRD
si prin prezenta va propun sa facem front comun impotriva tuturor celor care din 1990 incoace au condus si distrus Romania si sa inchegam o alianta a noastra,capabila sa invinga raul si sa-i trimita acasa pe toti guvernantii care au jefuit Romania si ingenunchiat poporul roman.Va propun aceasta alianta pe baza unor principii comune,de bun simt si in special pentru viitorul Romaniei si al copiilor nostri.In acest sens,va propun sa-mi trimiteti acordul vostru,cei care doriti sa aderati la aceasta alianta si o data cand si unde sa ne intalnim la o masa rotunda.In speranta ca vom reusi,va urez toate cele bune.Cu respect,
Ion Dascalescu-0724418309

Niciun comentariu: