sâmbătă, 20 octombrie 2018

Ne afirmăm, nu negăm pe alții

 
            Reamintesc membrilor de partid și simpatizanților Comuniști (dar este bine să știe și adversarii, precum și inamicii): legea noastră –Statutul și Programul Partidului Comuniștilor- nu ne dă dreptul să negăm pe alții, ci să afirmăm intresele claselor sociale fundamentale, pe care le reprezentăm, Muncitorimea și Țărănimea; ceilalți, toate celelalte 150 de grupări –care-și zic, fără drept, ”partide”- nu precizează pe cine reprezintă, deci nu sînt partide.
            Citez (pag. 35 broșură ”Statut. Program”): ”Esența existenței noastre este afirmarea intereselor claselor sociale fundamentale. Condamnarea altuia nu poate izvorî decît din slăbiciune…”.
”Îi înțelegem pe sărmanii care emit atacuri bestiale, ca ”apărări” specifice și le recunoaștem dreptul la opinie; susținem însă că, prin condamnarea altora, o entitate politică își pregătește sinuciderea ! Partidul Comuniștilor nu condamnă și nu neagă pe nimeni. Noi afirmăm interesele oamenilor muncii, ale maselor populare, într-o ținută de concurență calitativă superioară, demnă și respectuoasă față de toți adversarii.
Teza fundamentală, pe care se bazează întreaga doctrină și politică, este aceea că în Politică principala calitate este Numărul ! Indiferent cum gîndesc și acționează cei mulți, ei au dreptate întotdeauna…”. Noi reprezentăm, exprimăm pe cei mulți și răspundem în fața lor.
Stimați tovarăși, noi avem o doctrină desăvîrșită (ca umanism și democrație): Doctrina Comunistă, pe care adversarii și inamicii nu vor și nici nu pot s-o înțeleagă. Ei au fraze (de regulă goale) luate din ”învățătura marxist-leninistă” – care este anti-umană și anti-democrată în părți esențiale, ceea ce a determinat întunecarea și paralizarea primului Secol al Socialismului.
Noi sîntem Comuniști ne-peceriști, am beneficiat de regimul democrat în Socialism (dar ne-au ars și represaliile peceriste nedrepte, ca să ne exprimăm elegant); ei sînt ciocoii peceriști care au trăit în lux, chiar și desfrîu, și-au trădat Conducătorul ”mult iubit și stimat”, l-au asasinat și l-au hulit 28 de ani, în cor, pe toate vocile.
Noi, singurii, fără nici un pecerist însoțitor, ne-am ridicat, în 22 decembrie 1989, pentru apărarea Socialismului, iar ei, cu total devotament, pricepere, talent și experiență desăvîrșită, au devastat țara și au demolat înaltul soclu unde fusese ridicată de Popor, chiar sub conducerea lor, au construit Capitalismul, Imperialismul și chiar Fascismul, ne-au făcut mercenari, pe cheltuiala Poporului nostru, în slujba fasciștilor mondiali USA și NATO.
Noi avem un țel luminos: înlăturarea Contrarevoluției, revenirea la regimul democrat și Socialism, ieșirea din mocirlele toxice în care ne-au îmbrîncit, ca slugi, peceriștii: imperiul european și blocul militar fascist NATO; ei vor să ne cufunde tot mai mult în aceaste mșlaștini.
Noi avem respect pentru Eroii și Martirii Neamului, peste care ne îmbărbătează din înalt de jertfă Președintele-cel-Mare, Nicolae Ceaușescu; ei ne-au adus figuranți din faună străină și ne-au impus viermuirea.
Noi scriem cu slovele dăltuite în respect și bună cuviință, pe care ni le permit clasele primare și gimnaziale de Muncitori și Țărani, ei -licențiați, doctori, docenți, cademicieni- ne intoxică în alese vorbe, sintagme, citate și metafore de dispreț și de ocară pestilențială, avînd convingerea că așa merităm noi, Prostimea și Pucărimea, peste care nu le pot străluci îndeajuns inteligența și înțelepciunea culese din cărți care ne batjocoresc Munca și Cultura Proletară…
De ce, tovarăși, să ne contrazicem cu asemenea entități ?!? Scrieți, vă rog, și răspundeți numai Comuniștilor, numai Muncitorilor și Țăranilor, căci ”disputa” o va rezolva urna de vot. Apoi, nici pe noi și nici pe unii dintre dumnealor nu ne ajută bălăcăreala; dacă după alegeri vom fi nevoiți, în fața unor adversari comuni, să… colaborăm ? Pe unde vom scoate –noi și ei- … cămașa ?!?
Vă anunț că vom reface întreaga noastră prezență în spațiul electronic (pentru care am însărcinat pe un priceput tovarăș de nădejde).
20 octombrie 101 e.d.
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: