luni, 8 octombrie 2018

COMUNICAT -despre Referendum-


 

PARTIDUL COMUNIŞTILOR 
Proletari, nu acceptaţi                                                                        
 Să mai fiţi exploataţi !
                   Comitetul Național    
COMUNICAT
privind Referendumul

            Partidul Comuniștilor este profund afectat de neparticiparea la vot a majorității covîrșitoare a votanților, aceasta ca urmare a atitudinii ostile a ”partidelor” burghezo-moșierești, toate ticsite de ciocoi peceriști, care nu au făcut nimic pentru mobilizarea maselor populare la urne, pentru menținerea Familiei la statura și verticalitatea tradițională.
            Doar Partidul Comuniștilor a solicitat, prin mijloacele, de comunicare pe care le-a avut la dispoziție, membrilor săi, simpatizanților, celorlalți oameni ai muncii patrioți, cu dragoste de Neam și Patrie, în respect pentru Familie, cu părinți și copii, străbuni și întreg șirul de urmași, să participe la vot și să voteze DA, după exemplul nostru, la cel mai important eveniment POLITIC al omenirii de cînd există Familie, supusă erodării de vînturile turbate dinspre Occidentul european murdar. Le mulțumim, îndatoritor, tuturor celor prezenți la votare !
            În ciuda procentului nesatisfăcător, prezența și votul pozitiv au dovedit, totuși, că avem un piedestal de granit în vatra străbună de aproape un sfert din populație care n-a uitat că sîntem neamul cel mai vechi și mai mare din Europa, Daci viteji, curajoși și drepți care au rostit ”pe aici nu se trece !” mutanților reptilieni care vor să ne pîngărească Familia, sfînta Familie, să ne întunece trecutul falnic și să ne surpe viitorul luminos, prin impardonabila solicitare de a se uni gaie cu gaie și laie cu laie..
            Asigurăm că, peste doi ani, cînd vom fi în parlamentul țării, noi Comuniștii, vom reface Constituția și vom elimina pata rușinoasă de astăzi; deplîngem faptul că în zeci și sute de mijloace de comunicare în masă ne este pîngărit, insultat și calomniat Poporul –de către clevetici clăbucitori, pe care chiar ei l-au îndepărtat de la urne.
            Apreciem că votul dat ieri și astăzi la referendum este al doilea cel mai important eveniment politic (dar negativ) din istoria cunoscută a Omenirii de 255.000 de ani, după primul (pozitiv), victoria Marii Revoluții Socialiste din Octombrie.
            Considerăm că ar fi necesar ca ”partidele” parlamentare să se autodizolve, iar parlamentul să adopte, în sfîrșit, o lege de organizare politică a țării care să definească în mod corect PARTIDUL, ca organizare politică a unei clase sociale și astfel să dispară găștile infracționale post-decembriste.
            Ar fi util, pentru viitor, ca autoritățile să dispună păstrarea documentelor privind referendumul în permanență –sau cel puțin pentru o mie de ani- în arhivele statului.
            Reproducem unul dintre apelurile Partidului Comuniștilor:

Partidul Comuniștilor

Proletari, nu acceptaţi                                                                           Să mai fiţi exploataţi !
                   Comitetul Național




APEL  GENERAL
Cerem Comuniștilor, simpatizanților,
tuturor Romînilor cu respect pentru
Familie și Patrie, pentru Neam și Popor,
Mergeți la vot !


Eu voi vota DA
în localitatea de domiciliu,
prețuindu-mi astfel Părinții,
Străbunii și întreg Neamul
Dac, în respect pentru Copii,
Nepoți și memoria soției.
Dv. votați cum vă dictează
CONȘTIINȚA (DA, NU
sau Amîndouă)
7 octombrie 2018

PREȘEDINTE,
Prof. Gheorghe Ungureanu
7 octombrie 101 e.d.
















































































































Niciun comentariu: