luni, 25 aprilie 2016

Finalizăm ?

Este ultima zi cînd trebuie să finalizăm documentele pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale și județene. Îi rog pe toți Comuniștii și în primul rînd pe candidații Comuniști să facă toate eforturile și să depună dosarele cu candidații Partidului Comuniștilor. Știu că toți peceriștii au acționat disperați ca să ne împiedice, mai întîi pentru înregistrarea partidului, apoi pentru înscrierea Semnului electoral și, permanent, pentru înlăturarea din partid a Comuniștilor și ademenirea la găștile anti-comuniste.
Noi nu disperăm; sîntem neclintiți în evoluția noastră și vom ajunge în Putere, căci noi sîntem cei Puternici, pentru că reprezentăm pe cei peste 85 % dintre Oamenii care Muncesc în țara asta (și în alte țări ca slugi, izgonite din Patrie de guvernarea post-decembristă). Azi-mîine depunem candidaturile noastre, oricît de puține și chiar azi-mîine continuăm organizarea partidului, pentru a putea candida la parlamentare în toate județele cu liste complecte.
Oameni ai Muncii, vă rog să aveți în vedere că există partidul dv. Aveți far călăuzitor și mîngîiere pentru inimi și priviri: Semnul cel mai drag - Secera și Ciocanul, reunite ca-n toate veacurile și mileniile de trudă, care au adus îmbuibare jefuitorilor ”care-n lene, lux, desfrîu se scald”, motiv pentru care se impune, din Dreptate, ”Să batem fierul cît e cald !” (Internaționala).
Succes, tovarăși !
25 aprilie 99 e.d.
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: