miercuri, 27 aprilie 2016

Avem Candidați !


 
Mai sînt cîteva minute din ultima zi de depunere a candidaturilor ! Partidul Comuniștilor va fi prezent, simbolic, în numai cîteva județe, cu liste de candidați pentru funcția de Consilier Local.
Am străpuns cu greu barajele nenumărate puse în calea noastră de găștile peceriste, cu partidul înregistrat în aprilie 2015, dar cu hotărîrea de admitere sosită în… martie 2016 (!) –în ciuda dispozițiilor exprese ale legii privind soluționarea cu celeritate- abia am reînfiripat organizații într-o treime din județe… Și, imediat, găștile anti-democrate, autonumite ”comuniste” s-au năpustit asupra celor înscriși în partid și mai ales asupra candidaților, reușind să-i îndepărteze pe mulți, astfel încît, după informațiile de pînă acum, au depus candidaturi organizațiile din județele Mureș și Iași.
Felicităm pe conducătorii organizațiilor din acele județe și pe ceilalți care s-au străduit să-i înscrie în partid pe doritori, să adune semnături pentru susținerea candidaților, să se organizeze în localități și județe și le dorim să aibă succesele pe care le merită Comuniștii pentru reprezentarea, susținerea și apărarea intereselor Oamenilor Muncii.
Rog pe toți tovarășii candidați și organizațiile respective să desfășoare o campanie corectă, respectuoasă, fără atacuri și fără vorbe goale; să rețină că esențial în politica noastră este să fim prezenți în Puterea locală și județeană unde să ne exprimăm pe noi, ci nu să-i certăm pe adversari. Oamenii Muncii, în primul rînd Muncitorii și Țăranii, să știe că, de acum, există pe scena politică a țării Partidul dumnealor, Partidul Comuniștilor, cu semnul cel mai drag: Secera și Ciocanul.
Pe tot timpul campaniei electorale din județele unde avem candidați și, în mod deosebit unde nu avem, este necesar să acționăm necontenit și neabătut pentru organizarea partidului, astfel încît, la alegerile parlamentare din toamnă, să depunem candidaturi complecte în toate județele țării, ca să intrăm în parlament într-un procent care să nu permită Dreptei să impună nicio lege anti-democrată (cum a făcut timp de 26 de ani).
Asigur pe toți tovarășii din conducerile organizațiilor locale și județene, precum și pe candidați că voi fi și eu prezent în teritoriul respectiv pentru a-i sprijini în campanie; să nu uitați că cel mai important agent electoral al nostru este Semnul cel mai drag, înnobilat de glorie în timpul luptei în ilegalitate (1924-1944) și în timpul regimului democrat (pînă la 22 decembrie 1989).
Trăiască Partidul Comuniștilor ! Să ne mobilizăm sub deviza ”Nici un organ de Putere fără Comuniști !”
Succes, tovarăși !
26 aprilie 99 e.d.
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: