vineri, 6 iulie 2012

Scrisoare deschisă


S C R I S O A R E D E S C H I S Ă

adresată:

- Oamenilor Muncii, în primul rînd Clasei Muncitoare și Țărănimii,

- Președintelui Republicii,

- Curții Constituționale,

- Procurorului General,

- Consiliului Superior al Magistraturii,

- Avocatului Poporului,

- Autorității Electorale Permanente,

- Presei interne și internaționale,

- Uniunii Europene,

- Organizației Națiunilor Unite.

Nu am acceptat niciodată și nu vom accepta că în Romînia ar exista, după 22 decembrie, regim democrat, dar există Constituție și legi create de ciocoii peceriști reprezentînd interesele a circa 2-3 procente din totalitatea votanților și care exprimă interesele burghezo-moșierimii extremiste și teroriste, uneori chiar cu manifestări fasciste.

Dar în ultimele două luni, sub guvernarea struțo-cămilei extremiste de dreapta, în frunte cu niște circari monstruoși, aceștia au trecut la suprimarea, prin batjocorire a propriilor legi, impunîndu-și voința prin terorism de stat.

Deoarece la noi nu există practic partide politice –în condițiile în care noi nu putem funcționa- nici sindicate și nici ONG-uri, circarii s-au năpustit asupra Președintelui Republicii, pentru că dumnealui este singurul demnitar de stat, ales și confirmat cu o majoritate zdrobitoare, care susține respectarea și aplicarea voinței Poporului exprimată la Referendum: Parlament unicameral și maximum 300 de Deputați !

Circarii Dreptei mascate (regrupați în Banda-de-infractori USL) nu doresc aceasta și uneltesc înlăturarea Președintelui pentru a organiza ”alegeri” anul acesta, ceea ce este absolut ilegal, căci rezultatul Referendumului este OBLIGATORIU, iar toți parlamentarii care nu execută ORDINUL POPORULUI, săvîrșesc grave infracțiuni de ABUZ, pentru care trebuie să intre imediat în funcție organele de cercetare penală.

Ca Partid politic, reprezentînd, exprimînd și apărînd interesele marii majoritățI a votanților, cerem tuturor autorităților cu atribuții în respectarea Constituției și a legilor să ia imediat măsuri pentru punerea sub urmărire penală a parlamentarilor infractori și să se adopte un act normativ pentru Parlament unicameral, cu 299 de Deputați, iar în anul următor să aibă loc alegeri.

Oamenilor Muncii le revide Datoria sfîntă de a impune respectarea voinței populare, iar pentru aceasta să-l apere pe Președintele Republicii, cum au mai făcut deja dovada.

Se impune cu necesitate primordială adoptarea unei legi democratice pentru organizarea Partidelor politice, cu obligația esențială a precizării clasei sociale reprezentată. În același timp este necesar ca ambele clase sociale fundamentale -Țărănimea și Muncitorimea- să-și desemneze candidați -Țărani și Muncitori- pentru viitorul legislativ, astfel încît Oamenii Muncii să-și voteze proprii Deputați, ci nu pe ai adversarilor sociali și politici.

Atenție ! Actuala criză politică va determina o mai profundă înnoroire în mocirlele Dreptei nominale (pericolul principal se numește MRU sau deja împopoțonatul PP-DD !), dar orientarea esențială a maselor populare este salvarea Președintelui Republicii, singurul susținător al rezultatului pozitiv dat de Referendum.

Susținem pe Președinte, contra circarilor infractori; pe aceștia trebuia să-i condamne (ci nu... Comunismul, cum a fost sfătuit de telectualii Dreptei extremiste !) și cerem Procurorului General să-i trimită la instanțe pe parlamentarii și guvernanții infractori ! Sîntem contra legilor burghezo-moșierești și feudalo-ecleziastice, dar apărăm în principiu Legea și Ordinea ! Să eliminăm ordonanțele de guvern !
4 iulie 96 (2012)


Prof. Gheorghe UNGUREANU, Președintele Partidului Comuniștilor (Nepeceriști)



Niciun comentariu: