luni, 16 iulie 2012

Stînga apără Legea

Stînga reală -Partidul Comuniștilor și alți comuniști-are un singur principiu suveran în mocirla capitalisto-imperialistă post-decembristă - apărarea Legii. Acest principiu este intangibil, mai ales cînd Legea este voința deținătorului suveran - Poporul.
Poporul a dispus la Referendumul anterior, fără drept de replică, într-un procent zdrobitor: 1. Parlament unicameral și 2: Sub 300 de parlamentari, iar potrivit Constituției (așa dezastruoasă cum este ea, dar ESTE !) rezultatul Referendumului este OBLIGATORIU ! În concluzie, imediat trebuia să se organizeze Parlamentul potrivit voinței suverane, expres exprimată, a Poporului.
Parlamentul infractorilor nu a executat voința Poporului, singurul care a insistat pentru respectarea rezultatului Referendumului este Președintele Republicii, Traian Băsescu. Aceasta este problema actualei manifestări extremiste-teroriste și chiar fasciste a găștilor peceriste ponta-crinoase.
De aceea, în afara infractorilor cei mari, a slugilor lor și a celor deplin tîmpitizați, cei peste 18.000.000 de votanți, spre a nu se renega, trebuie să fie prezenți la Referendum și să voteze NU !  Apărînd Legea, vom spune NU voinței bestiale a puciștilor ! De altfel constatăm că în fruntea lor stau, ca infractori de drept comun, Plagiantul șef și  Circarul șef, pe care Poporul, disprețuit de ei, trebuie să-i înlăture...
Notăm și împrejurarea că ar fi posibil, în cazul generalizării Tîmpitizării, să avem o consecință extraordinar de favorabilă: diriguitorii Imperiului Cotroman Romano-German să ne închidă poarta acestui odios Obor; am redeveni Popor și Țară !
16 iulie 96. Prof. Gheorghe UNGUREANU

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu te mai numi comunist, mosule, ca ne facci de rusine. Sari in apararea celui care in 2005 a citit porcaria aceea in PArlament. Oare esti tu sanatos la cap?