luni, 30 iulie 2012

Poporul a învins; felicitări Președintelui !

Referendumul Rușinii, impus de circarii Plagiantului șef, devenit prim-dirijor al scufundării țării, s-a încheiat totuși cu victoria Poporului, în ciuda numărului imens de Tîmpitizați și a nenumăratelor infracțiuni.
Remarcăm cîteva aspecte de reținut pentru Istorie :
1.Cam jumătate din cei prezenți la vot din care jumătate sînt votanți DA reprezintă numărul real al celor care au susținut lovitura de stat dată de clica de extremă dreapta (PSD-PNL-PC), în care intră în totalitate intelectualitatea în frunte cu marii telectuali din preajma Președintelui detronat de zurbagii;
2. Tîmpitizarea a cuprins mari părți din rîndurile claselor sociale fundamentale –Muncitorimea și Țărănimea- în frunte cu declasații din multele grupuscule care își zic, în diverse forme, comuniști, ca ”replică” a rătăcirii maxime a exponentului titular al Dreptei, Președintele Traian Băsescu, concretizată în primul rînd prin condamnarea din 2006 a ”Comunismului”;
3. Numărul de votanți real prezenți la vot, cu justificările de mai sus, a fost de circa 4,5 milioane, ceea ce trebuie să dea de gîndit în mod serios Președintelui Republicii care, niciodată, nu s-a întîlnit cu conducătorii tuturor partidelor politice (în prezent cam 50), ci numai cu cele reprezentîndu-i (în parlament) pe infractori, marea burghezie, moșierimea, bancherii, slugile lor.
Felicitîndu-l pe Președintele învingător, îi sugerăm să înceapă reluarea funcției cu consultarea tuturor partidelor neparlamentare, căci acestea reprezintă pe ceilalți 95 % dintre votanții care nu sînt reprezentați în parlamentul infractorilor (toți vinovați de neaplicarea ORDINUL SUPREM AL POPORULUI de la Referendumul anterior).
Mîndru că nu am girat Referendumul Rușinii și că am mobilizat la această atitudine pe toți cei contacțați, îmi exprim speranța că Poporul nostru, greu încercat, are, totuși, resurse de supraviețuire, dar trebuie să ajungă urgent la ieșirea din Imperiu.

30 iulie 96
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: