sâmbătă, 28 iulie 2012

ABSENT MOTIVAT


Puciul dezmățaților și dezechilibraților –care nu acceptă aplicarea rezultatului Referendumului național din noiembrie 2009- nu poate avea altă reacție psihică, morală, rațională, cetățenească, politică decît expresia certă a respingerii.

De aceea, orice votant care nu aparține găștilor peceriste autoare ale puciului rușinos are de adoptat o atitudine simplă, directă, neechivocă: absentarea de la circul puciștilor.

Pentru a sublinia că absența este motivată, voluntară, ci nu întîmplătoare, sugerez comuniștilor, adversarilor dezordinii și haosului, apărătorilor Legii și Ordinii (chiar dacă acestea sînt anti-democratice), tuturor Oamenilor Muncii, ca în ziua votării să fie prezenți în spațiul public, la secția de votare, în preajma acesteia, astfel prezentîndu-și și susținîndu-și cu demnitate absența motivată de convingerea și conștiența respingerii deciziilor aberante ale parlamentarilor infractori.

Repet că este de datoria organelor de cercetare penală să înceapă urmărirea penală împotriva parlamentarilor care au refuzat și refuză să aplice ORDINUL SUPREM AL POPORULUI, absolut obligatoriu după Constituție: 1. Parlament unicameral și 2. Maximum 300 de Deputați.

Deci: NU Referendumului din 29 iulie 96 !.



27 iulie 96

Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: