marți, 4 ianuarie 2011

La Mulți Ani !

Anul care s-a scurs, 94 e.d., a adus un început de pronunțată limpezire a percepției politice a maselor populare și, implicit, a organizațiilor sau grupurilor radicale de comuniști (autodenumiți), cu consecința că, chiar în ultimele săptămîni, am fost contactați (și am avut întîlniri) cu reprezentanți ai ”comitetelor de inițiativă” care se declară ”partide”, cu scopul de a ne uni ”într-un partid mare”, acesta fiind, evident, P.C.R.
Ne bucură ideea că peceriștii care se mai consideră comuniști doresc să se organizeze în partid și să participe la alegerile din 96; de vreme ce există o asemenea categorie de oameni, este dreptul lor să se organizeze, așa cum, timp de 21 de ani, cei 3.800.000 de peceriști s-au zbătut într-o veselie să construiască, îmbogățindu-i pe infractorii dintre ei, Capitalismul și Imperialismul.
Sîntem siguri că, revenind la propriul nume, peceriștii vor putea relua și construirea Socialismului, tot cu ei, exclusiv, în toate posturile de conducere.
Noi NU VOM FI CU PECERIȘTII, chiar dacă ei își vor zice, din nou, comuniști ! Vom rămîne ce am fost: comuniști, iar partidul va fi numai al comuniștilor, ci nu și al celor care lălăie teze și lozinci despre comunism și Socialism !
Constatăm că peceriștii, inclusiv cei care ne-au contactat, își mențin devierile esențiale de la Doctrina Comunistă, doctrina Libertății totale și depline, unice și unitare, exprimîndu-se pentru golirea acesteia, începută în decembrie 51 e.d. (1967); noi ne vom continua explicarea deplină a Doctrinei Comuniste, actualizarea și definitivarea acestui concept, aspecte inexistente în teoria și practica revoluționară materialist-dialectică pînă în prezent, nici în cazul partidelor și conducătorilor de partid și de stat din țările democrate din anii 1 e.d.-95 e.d. (1917-2011).
Sensul evoluției revoluționare a Omenirii este confirmat de toate opțiunile exprimate prin fapte politice ori sondaje în diferite țări, între care și Romînia.
Sondajul din acest ziar electronic -la care nu au acces decît puțini Muncitori și Țărani, baza numerică, deci calitativ superioară în politică a societății noastre- este ilustrativ pentru societatea noastră, la 21 de ani de la îmbrîncirea în Noaptea Istoriei, începută cu 22 decembrie 73 (1989). Opțiunea pentru Socialism a consemnat 130 de voturi din totalul de 170, deci 76 %, procent la care se pot adăuga și cele 12 de la opțiunea un sistem mixt, cu aspecte pozitive din amîndouă sistemele, Socialism și Capitalism.
Evident că în Capitalism nu există și nu poate exista vreun element pozitiv, dar în percepția celor confuzi (aceștia sînt telectualii) se constată o asemenea eroare.
Opțiunea netă pentru Capitalism are doar un procent de 10 (17 voturi din 170), lîngă care aducem mențiunea că, în mare majoritate, cititorii cu frecvență cotidiană ai ziarului nostru sînt ... inamicii noștri ! Nici ei nu sînt susținători ai Capitalismului, societatea care are o singură certitudine - dominația absolută a Hoției !
Așa evoluînd, Anul Nou are semne bune, dar ele rămîn simple semne dacă cei cu limpezirea politică dovedită nu se înrolează în partidul propriu pentru ca, astfel, să-și poată pune în practică opțiunile; noi le stăm la dispoziție.
La Mulți Ani ! Cu cele mai sincere urări tovărășești de sănătate și putere de rezistență pentru toți oamenii muncii, greu încercați mai ales după nimicirea economiei socialiste naționale !
4 ianuarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: