luni, 10 ianuarie 2011

Libertate americană ?!?

Unele persoane, probabil anti-comuniști, mă interpelează dur (la telefon), cerîndu-mi să recunosc faptul că în Socialism n-ar fi existat libertate și că aceasta ar exista -și chiar în gradul cel mai înalt !- în USA (motiv pentru care nu aș avea dreptate în ceea ce scriu)...
Răspund mai întîi repetînd că doar infractorii și slugile lor, la care se pot adăuga oligofrenii pot gîndi și spune astfel; oamenii normali, inclusiv cei din USA, știu că în Socialism a existat ”de facto” și ”de jure” libertate adevărată, chiar așa cum era regimul democrat, cu unele degradări, denaturări, abateri și abuzuri, îmbălsămate în cultul deșănțat al personalității (pentru care eu formulam critici în mod deschis, oficial și în public, în același timp în care peceriștii își bătătoreau palmele aplaudînd)...
Adevărat că (teoretic) nu aveau libertate dușmanii regimului care nu erau ei înșiși sau rudele lor în funcții, uneori foarte înalte, în Putere, Administrație și Justiție -aceștia fiind cei care au preluat și au continuat Puterea după victoria (vremelnică) a contrarevoluției din 22 decembrie 73- și comuniștii autentici -care nu erau și nu puteau fi membri ai PCR- cum sînt cazurile, arhicunoscute, al meu și al tovarășului Marin Trușcă din Craiova (am permisiunea dumnealui să-l nominalizez).
Libertatea în USA ?!? Nu ne provocați rîsul, căci situația este tragi-comică sau de-a dreptul dramatică ! USA este centrul celei mai crunte asupriri și exploatări, cu cea mai profundă și extinsă blocare a Libertății; este straniu să vorbești despre Libertate în aceste state și apare ridicol cel care susține că acolo, în miezul celui mai crunt imperiu, ar exista vreun dram de libertate pentru altcineva decît pentru... zei !
În toate țările lumii se poate constata simplu, de către oricine, cum arată libertatea în America de Nord (USA). Uitați-vă în orice moment la ambasadele USA din țara noastră, din orice țară, la orice alte sedii ale USA și veți vedea oglinda libertății nord-americane: zeci de polițiști înarmați, gata să te ciuruie, pe toate laturile clădirilor mașini gata să pornească în trombă, zeci de tone de betoane și fier blochează incinta și jumătăți de străzi adiacente, zeci de dispozitive de supraveghere și de atac se văd la ferestre, uși, porți, garduri, acoperiș...
Cine se teme de libertatea lui ??? Știți răspunsul: cel care a sugrumat-o pe a altora !
Aveți grai pentru replici ?!!?
Știm de la marele V.I. Lenin că ”nu poate fi liber un popor care asuprește alte popoare” ! Cu atît mai mult nu pot reclama libertatea pentru sine guvernele unor astfel de popoare...
10 ianuarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

15 comentarii:

Anonim spunea...

God bless America !!!

@Anonim spunea...

CHINA bless and buy America !

.

Anonim spunea...

VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE

Anonim spunea...

Cum vrei tu...China este tot o tara capitalista care in timp poate ii vor putea elibera si pe vecii lor nord coreeni.

@Anonim spunea...

youtube.com/watch?v=mqSJzpfWRj4&feature=related


CHINA IS TAKING OVER AMERICA.
CHINA DOMINA LUMEA, NU S.U.A.
.

@Anonim spunea...

PRD Coreeana e o tara libera, independenta, puternica. NU ca Romania vînduta strainilor si cu datorii de 80% din P.I.B. fara sa se fi facut nici o investitie serioasa.

youtube.com/watch?v=DnZBgiZ3d8s

.

@Anonim spunea...

CHINA IS TAKING OVER AMERICA.
CHINA DOMINA LUMEA, NU S.U.A.

youtube.com/watch?v=mqSJzpfWRj4

.

Anonim spunea...

Citez "PRD Coreeana e o tara libera, independenta, puternica". Atunci cere ma sobolan rosu nenorocit azil politic in "paradisul" ala si lasa-ne pe noi. Carati-va toti sobolanii rosii in Cuba si Coreea de Nord si nu ne mai poluati auzul cu aberatii.

@ Anonim spunea...

Hai sa trecem peste limbajul Dvs de mahala Ferentari (e mai ales vina societatii capitaliste si a decaderii culturale a patriei ca ajungeti sa vorbiti atît de abject, poate va angajeaza vreo trupa de manelisti), si sa va raspund pe fondul problemei.

Nu e nevoie sa "cerem azil politic", deoarece urmeaza în curînd Revolutia in Romania (în 1989 a fost Contra-Revolutie). Cît credeti ca se mai poate fura si exploata la sînge poporul ? Deja fierbe furia in 80% dintre Români si multi isi pun problema supravietuirii. Iar dupa ce vine Revolutia, nu noi (clasa muncitoare) vom emigra, ci cei ca Dvs (fara educatie si fara respect, fara constiinta si fara capacitatea de a intelege de unde vine raul) veti fugi mîncînd pamîntul sa cereti azil politic la NATO. Doar ca o sa primiti niste proiectile cu vîrf de uraniu radiactiv, asa cum au procedat idolii Dvs. in mod criminal in Iugoslavia prietena.
.

Anonim spunea...

Nu-ti da cu parerea despre educatia mea ca nu ma cunosti. In alta ordinede idei voi nu meritati respect......credeti-ma ca fata de voi in comentariul anterior am transmis umbra de respect pe care o meritati. Referitor la "revolutie" voi puteti cel mult sa faceti o revolta in salonul de boli mintale unde sunteti internati. P.S Idolli mei nu sunt nici NATO nici USA la fel cum ma steg la fund cu ilustrele elucrubatii a lui Marx, Engels, Lenin, Stalin, Ceasca etc........

@Anonim spunea...

Nu e nevoie sa va cunosc personal, pot sa va spun direct ceea ce sînteti: un muritor de rînd frustrat si deprimat, care manînca alimente cu chimicale si hormoni de la Carrefour, Aauchan, Cora si alte trusturi capitaliste. Peste 20 sau 50 de ani nu veti mai fi decit masa de prînz a rîmelor, neauzit si necunoscut de nimeni, pe cînd numele, faima, curajul si geniul lui Marx, Engels, Lenin, Trotsky, N. Ceausescu vor lumina prin secole si milenii luptele pentru dreptate, independenta si progres ale oamenilor muncii din intrega lume. Cine va da dreptul sa judecati cit respect merita fiecare ? Ca exemplu elocvent, Tovarasul Prof. Gh. Ungureanu, Presedintele PC(N) si autorul articolelor din ziarul electronic "Pentru Socialism !", a fost arestat de securitate in anii '70 la ordinul PCR-istilor, plus confiscarea apartamentului, pentru ca si-a afirmat democratic opiniile si a denuntat abaterile de la Socialism. Asa ca, inainte de a vorbi despre sobolani (care sint mai degraba portocalii) poate va cumparati o oglinda. P.S. Pentru cultura Dvs, Stalin nu are ce cauta in lista conducatorilor comunisti, el i-a lichidat pe adevaratii bolsevici si a creat un stat birocratic in locul statului socialist leninist. Mai puneti-va si cititi istorie, nu va bazati doar pe stirile ProTV.

Anonim spunea...

@anonim...pt. Lenin, Stalin tot acelasi cacat niste criminali, istoria i-a pus acolo unde le este locul...la lada de gunoi. Nu ai tu de unde sa stii care este starea mea sufleteasca si ca sunt deprimat...spre deosebire de unii ca voi care traiti din mila statului si ajutoarele sale...nu stiu unde sunt frustratii si deprimatii. Atata timp cat ideile voastre raman la faza de simple elucrubatii demente ale unor minti ratacite nu are nimeni de ce sa isi faca griji.
P.S Stalin are cel putin meritul de a infrange Germania lui Hitler, Lenin si restul......nimic.

@Anonim spunea...

Armata Rosie ar fi zdrobit Germania nazista in 30 zile daca nu ar fi fost decimata de însusi Stalin in epurarile criminale din anii 1936-1938. Acelasi Stalin care a semnat cu Hitler pactul "Ribentrop-Molotov". Deci din nou, nota 3 la istorie. Lenin a creat primul stat revolutionar si fundamental nou in istorie, condus de oamenii muncii cu poporul si pentru popor, fara clase, fara exploatatori si fara exploatati. In rest, mai vorbim despre "simple elucrubatii" dupa alegerile din 2012, fiindca PC(N) e inscris oficial la Trib.Mun. Bucuresti (pozitia 40).

Anonim spunea...

Sa va vad pe unde va mai ascundetzi ca nu mai sunt nici glugi de coceni legio-fascist-gutanilor!
Acum ınteleg mai bine aforisma lui Lenin: Invatati!Invatati!Invatati!
Atentie: Nu e vorba despre hakademia lui Salam!

Anonim spunea...

P.S Daca la alegerile din 2012 o sa aveti mai mult de 3% (cam asta marja de frustrati si analfabeti..aka sobolanii rosii si simpatizantii lor) eu imi iau iarasi cravata de pionier.