vineri, 14 ianuarie 2011

Atracția actanților reprimați

Declar deschis că îi înțeleg pe tovarășii noștri pentru reacția d-lor psihică, dar nu și pentru cea politică; aproape toți îmi cer ca să adoptăm principiul dinte pentru dinte contra burghezilor și moșierilor, contra tuturor infractorilor care ne-au distrus țara după 22 decembrie...
Nu sînt de acord cu aceasta ! Trebuie să lichidăm, pentru momentul cînd vom reveni la regim democrat și pentru toate mileniile viitoare, nefasta replică mortală practicată la schimbarea orînduirilor sociale.
Să facem în așa fel ca replica mortală dată de Contrarevoluție în 22 decembrie 73 să fie ultima. Bineînțeles că vom naționaliza tot ceea ce ne-au furat infractorii, dar în viitor nu va mai fi nimeni judecat sau condamnat pentru atitudini politice ! Toate, inclusiv cele retrograde și reacționare, sub Puterea Democrată, în Socialism deci, vor avea drept de existență. Se înțelege, că sînt exceptate cele religioase, etnice, fasciste, teroriste, extremiste.
În felul acesta, dînd libertate de acțiune pentru oricine, inclusiv de organizare în partide politice, nimeni nu se va mai bucura de mirajul și atracția actanților reprimați. Înțelegeți, în consecință, că cei care vor dori Capitalism, Imperialism, Feudalism, Sclavagism nu vor putea avea mai mult de 0,001 - 1,00 % voturi, ceea ce înseamnă că nu se vor mai prezenta la a doua sau a treia votare.
Stimați tovarăși, vă înțeleg sentimentele pe care vi le-au produs bestiile fasciste, teroriste și extremiste care au săvîrșit Contrarevoluția, dar trebuie să le asigurăm condițiile necesare pentru a dispărea prin propriile prezențe pentru totdeauna din istoria noastră viitoare.
Dacă veți înțelege aceasta, fiți siguri că niciodată nu vor mai fi entități care se vor înscrie în listele de candidați sub nume de tipul PNȚ, PNL, PSD... Drept urmare, nu vor mai fi pericole pentru regimul democrat.
Apoi, cred că trebuie să notăm și ideea că în viitorul regim democrat vor mai fi și abateri, greșeli, chiar abuzuri... Iar forțele reacționare organizate politic ne-ar da cel mai bun ajutor de corectare, criticîndu-ne.
Pentru aceasta îi vom lăsa să acționeze.
14 ianuarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

11 comentarii:

Anonim spunea...

Nu sunt de acord cu libertatea pentru burghezie. Chiar daca reactionarii ar pierde la alegeri, ce se va intampla daca ei nu vor accepta sa se supuna vointei majoritatii si isi vor utiliza banii si resursele pentru a finanta o lovitura de stat? S-a intamplat de mai multe ori in istorie, de pilda in Chile in 1973, in Moldova in 2009 etc. Daca e adevarat ca regimurile comuniste care nu au dat libertate burgheziei s-au prabusit in mare parte, e tot atat de adevarat ca regimurile marxiste care au dat libertate burgheziei reactionare s-au prabusit mult mai REPEDE. A da libertate politica si propagandistica reactionarilor mi se pare un drum foarte scurt catre SINUCIDERE.

Cu respect, Radu Florian

Anonim spunea...

Oare cine il "umple" de respect pe Ungureanu??? http://www.ziarulring.com/stiri/14503/profesorii-batausi-aparati-de-legea-educatiei

Burghezul spunea...

=))

@Anonim spunea...

Va credeti mare destept, nu-i asa ?? Ati folosit o farsa ieftina, cautati pe GOOGLE.RO numele "Radu Florian" si alegeti pe urma un link care va convine...In plus e vechi din aprilie 2010.

Va dau si eu ceva de lucru, cautati aici, care dintre ei este adevaratul Radu Florian:

http://www.google.ro/images?q=Radu+Florian&hl=fr&biw=1088&bih=818&prmd=ivnso&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=Pks3Tc_mIJKq4Aa1u7iXAw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CDMQsAQwAjgK

Si vedeti ca v-a murit GOLANUL-SEF Cristian Paturca de tuberculoza, asa de betiv si fumator ce era.

Anonim spunea...

A mai aparut alt papagal la orizont........ce are sula cu prefectura ...ma rog cu Comitetul Central. Probabil o fi fiica-ta aia plesnita de prostalau si de aia ii iei apararea.Te asigur ca oligofrenul cu pricina ii acelasi raducu care ii ridica osanale lui Ungureanu...bag seama ca deja v-ati facut o fratie a dementilor.
Macar voi sunteti inchisi in salon...prostalaul ala ii liber si mai lucreaza si-n invatamant.
Stati flex sobolaniada inca nu a inceput. Sobolaniada=vanatoarea sobolanilor rosii

@Anonim spunea...

Pîna la urma imi pare bine ca va manifestati, deoarece dati natiunii un exemplu foarte util, gratuit si profitabil de ceea ce înseamna un anti-comunist: prost crescut, vulgar, agresiv, fara orizont cultural, calomniator, grosolan, etc

Vedeti ca este un WC monarhist de vînzare, poate cumparati de la Boc si va usurati acolo manual sa scapati de frustrarea sexuala acumulata si refulata care va obsedeaza pîna vedeti sobolani rosii peste tot, mai ales sub plapuma. Aveti aici adresa Web:

http://www.cotidianul.ro/135197-Guvernul-Romaniei-vinde-closetul-public-al-Palatului-Peles
_____________________________________

Subiect: Cristian Paturca spunea...

COMENTARIU PRELUAT DE PE BLOG Cotidianul.ro

Dan Rotariu : O noua victima a capitalismului! O victima care - in inconstienta sa - a muscat mana care i-a asigurat locuinta, loc de munca si asigurarea sanatatii gratuite. A murit de boala saraciei, tuberculoza, dupa ce a facut imense servicii capitalistilor carora nu le-a pasat de el. Capitalistii l-au dat afara din locuinta data de comunisti, l-au concediat de la serviciul dat de comunisti, si nu l-au tratat corect, din timp, cu severitate, cu seriozitate si gratis cum era tratatat de comunisti. A murit putin tocmai pentru ca ... probabil ... devenea mai comunist cu fiecare zi care o traia in capitalism. A murit fericit implinind vorbele cantecului care-l canta: "Mai bine mort decat comunist!" O viata "implinita" ar putea scrie cronicarii!

Anonim spunea...

M-as usura pe voi...deja o fac constant la figurat nu mi-ar displacea nici la propiu sa tineti loc de WC.
Frustrari sexuale nu am de ce sa am, dar daca tot ai adus vorba ai grija cu Raducu...umbla vorba prin sat ca-i statut rau si nu stii cand i se pune pata. Ce-i drept pt. partid merita sa faci orice sacrificiu.

@Anonim spunea...

Domnu' anti-comunist refulat: Iarasi ati avut halucinatii cu sobolani rosii (PCR-isti oportunisti si tradatori ai socialismului 1989) care ieseau de sub plapuma si deveneau portocalii (PDL-isti 2008,2009, 2010, 2011) ? Si mai inchideti gura ca trag mustele la rah...
.

Anonim spunea...

VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE

Anonim spunea...

Paturca a avut ce a meritat!
S-a kakat ın farfuria din care a mankat!