luni, 14 martie 2022

Scrisoare deschisă


Scrisoare deschisă

către Președintele Republicii Ucraina, Volodimir Zelenski

 

Vă scriu îngrijorat de soarta conaționalilor mei din Ucraina, rugîndu-vă să reflectați mult la cele care urmează:

            Aparțin străvechiului Popor Dac (din Romînia), la fel ca alți cca 10 milioane care se află în Ucraina, împreună cu teritoriile lor, pentru care a apărut cumplita îngrijorare, determinată de măcelul pe care l-ați pus la cale (împreună cu fasciștii din Vestul Sălbatic al Europei și cei internaționali)…

            În timp ce sînt uciși cetățenii țării dv, nu doar cei de etnie străveche Dacă, dv., aproape inconștient, declarați în public, incredibil și alarmant, că vă aflați ”în slujba poporului”, ceea ce nimeni nu poate accepta, în afara puținilor ucraineni privilegiați și, desigur, a celor care sînt cuprinși de poftele fasciștilor, acesta fiind locul comun cu conducătorii fasciști ai țărilor europene, pregătiți să nimicească Omenirea, pentru care au început cu chiar Poporul Rus, căruia îi aparțineți, împreună cu Rușii și Belarușii…

            Într-un elan pozitiv, l-ați numit pe Președintele Putin ”vecine”, acuzîndu-l că el ucide copii, bătrîni și femei, dar autorul real al crimelor sînteți dv, că ați acceptat jocul extrem de periculos de a le permite fasciștilor din conducerea USA să producă în laboratoarele din Ucraina arme chimice și biologice pentru distrugerea Poporului Rus, începînd cu Ucraina, apoi a întregii Omeniri, pe motivul ticălos că Președintele Putin nu acceptă desființarea Patriilor și nici intrarea în Statul Unic Globalist Extremist Marxist Fascist.

             Reamintiți-vă, vă rog, ce viață frumoasă aveați și ce visuri mărețe nutreați cînd erați Pionier în Patria comună cu tovarășul Putin, Uniunea Sovietică… Trebuia și puteați, pe baza acestora, ca dv. conducător ales (nu știu dacă au fost alegerri reale și corecte) al unei părți a Poporului Rus să intrați în dialog cu Președintele părții celei Mari pe orice temă, cu orice motiv sau pretest, indiferent de loc și durată –chiar ani întregi și zeci de ani- și alugîndu-i pe fasciști cît mai departe de pămînturile noastre, în Occidentul lor Sălbatic (de unde au pornit toate măcelurile în frunte cu vreun Napoleon-Hitler-Micron), dar nu să provocați, în nici un caz, măcelul în confruntarea dv. civilă (căci jocul dv. cu moartea în Ucraina, război civil este)…

            Din vină proprie, cramponîndu-vă de minciuni și iluzii, ați produs victime și dezastre incomensurabile și nu vreți să vă opriți, iar Occidentul fascist nici nu vă lasă, căci interesul lor este să vă macine, apoi să vă înrobească pentru viitoarea cumplită refacere; ce este greu să înțelegeți ?!?

            Vă propun să reflectați clipă de clipă la tragedia popoarelor noastre –noi fiind prima eventuală victimă, după Ucraina, meritînd, pe bună dreptate, urecheala Federației Ruse, din cauza trădării ticăloase a conducătorilor ”noștri” post-decembriști, toți urîți și disprețuiți de Popor- și, după limpezire, anunțați: 1. încetarea luptelor, cu staționarea tuturor forțelor în refacere și pregătire de întoarcere în garnizoane, 2. eventuala demisie, după încheierea unui tratat de pace, 3. întoarcerea tuturor armatelor și armelor ne-ruse în țările de origine și organizarea politică a țării dv. pe principiile Democrației, 4. cedarea, de bună voie, a tuturor teritoriilor și populațiilor ne-ucrainene către țările și popoarele proprii; 5. Măsuri proiectate pentru Reconstrucție.

            Contați pe umanismul și seriozitatea Poporului Rus care –spre deosebire evidentă de NATO- nu a început niciodată un război, ci numai s-a apărat. Nu uitați nici că cei mai mari conducători ai Poporului Rus (de ex. Stalin, Hrușciov) nu au fost din Federația Rusă, iar actualul Președinte cred că este Dac, din părțile noastre.

            Mă ofer, dacă și Președintele Putin ar accepta, să mediez între dv.

            Cu cele mai sincere urări de sănătate pentru dv, familie și tovarăși, gînduri și inițiative bune, pentru slujirea Poporului, ci nu a inamicilor lui Fasciști !

14 martie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: