joi, 3 martie 2022

Refacerea Khazariei ?


Evidenta mondializare a atacului anti-rusesc

-pentru refacerea Khazariei- 

            De multă vreme (de mulți ani chiar) se observa mondializarea atacului complex al Occidentului sălbatic împotriva Rusiei, în raport de revigoarea acesteia, dar ne scăpa justificarea comună, adînc ascunsă de toate statele conjurației nimicitoare. O documentare mai profundă și reașezarea informațiilor din adîncul istoriei ne-au permis evidențierea motivației convergente secrete a conducătorilor fasciști ai statelor Occidentului sălbatic și revanșard: toți și-au unit contribuțiile complexe întru susținerea conducerii fasciste –special anti-rusești- a Ucrainei, ca localizare istorică și vatră a refacerii statului Khazaria, prezentat în fals a fi al evreilor și turcilor, fondat în urmă cu 16 secole și existent pe un întins teritoriu al Daciei, din Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Romînia, Nordul Dacic al Romîniei și Republicii Moldova actuale.

            Acțiunile sălbatice diverse și de conținut unicat al formațiilor fasciste din Ucraina, care au avut loc în timpul celui de-al Treilea Război Mondial (1939-1945), secretizate din dispoziția strategică a lui I.V. Stalin (pentru ocrotirea majorității pașnice a Ucrainenilor ne-Khazari), dezvăluite în ultimele decenii au scos la iveală în fața întregii lumi civilizate, inclusiv din Occidentul anti-civilizat, cruzimile nemaivăzute și neimaginate ale fasciștilor din Ucraina –cu mult superioare tuturor fasciștilor din lume- îndreptate împotriva tuturor și mai cu seamă împotriva Rușilor.

            În aceste condiții -cu pomparea de către Occident în Ucraina condusă de Zelenski a tuturor formelor și mijloacelor de luptă, mai ales militare- conducătorii Rusiei actuale, în fața agresiunilor fasciștilor uniți, și-au reluat misiunea istorică din secolele 4-9 de salvare, a Poporului Rus și a celorlalte popoare de pe pămîntul Daciei străvechi, inclusiv cel Ucrainean, stare de fapt pe care nu știm de ce conducerea Rusiei nu o comunică deschis întregii lumi (sau, poate, nu ajunge la noi, prin negura densă a minciunilor occidentale).

            Ar fi cazul, în același timp, ca Rusia să califice -științific, politic și istoric- și să dezvăluie lumii întregi –așa cum noi am făcut-o de multă vreme- existența celui de-al Doilea Război Mondial, al Fasciștilor Occidentali împotriva Rusiei Sovietice și a celuilalt Stat Sovietic din Extremul Orient, care a transformat teritoriul acestora în Vatră mondială de război, în anii 1918-1922, prezentat, necorect, nereal și necinstit ca ”război civil”. Despre acest episod, nu am înțeles niciodată tăcerea unor personalități geniale ca V.I. Lenin, I.V. Stalin, L. Troțki, deși mulți înalți militari, oameni politici, autori (mai ales ne-sovietici și ne-ruși) de tratate istorice și politice exprimă textual, cu date, nume, cifre, realitatea participării statelor beligerante din Primul Război, încheiat în noiembrie 1918, în continuare, la cel de-al Doilea Război Mondial, început în martie 1918.

2 martie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: