miercuri, 6 martie 2019

Comuniștii pentru Socialism

Alianța electorală ”Comuniștii pentru Socialism” a fost înregistrată astăzi la Biroul Electoral Central sub numărul 8 / PAE, documentele fiind depuse de către subsemnatul, în calitate de Co-președinte al Alianței, reprezentînd Partidul Comuniștilor, și tovarășul jurist Petre Ignatencu, în calitate de Împuternicit al celuilalt Co-președinte, reprezentînd Partidul Comunitar din Romînia.
           Nu ne îndoim că înregistrarea Alianței între Competitori la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 va fi admisă și, astfel, pentru prima dată din 2007, poporul nostru va putea avea în organul reprezentativ european pe adevărații reprezentanți ai majorității muncitoare din Romînia (85-90 %). Dar ca să ajungă Deputați europeni, sînt necesare, mai întîi, cele 200.000 de semnături de susținere a candidaturii și apoi 95-90 % din voturile celor 18.300.000 de alegători.
          Este momentul celor care se declară Comuniști să strîngă de urgență semnăturile necesare pe Listele transmise de Partidul Comuniștilor; reamintim că avem nevoie de cca cinci-șase mii de semnături din fiecare județ (200 de liste a cîte 30 semnături fiecare). Toți cei care nu primit modelul de listă, precum și alți ofertanți, sînt rugați să ne contacteze degrabă. 
          Listele complectate (cu mare grijă, să fie total neșifonate) trebuie să ne fie aduse prin delegat pînă la 25 martie seara sau 26 martie dimineața; de la aducere este nevoie de multă activitate pentru finalizare, copiere, îndosariere, depunere la BEC.
          Depinde de noi dacă ne vom putea înscrie între Competitori și apoi dacă vom intra în Parlamentul European, pentru a reprezenta, exprima și apăra interesele Oamenilor Muncii și pe cele generale ale Poporului și Statului nostru.
          Spor la muncă și succes, tovarăși !
6 martie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: