vineri, 11 ianuarie 2019

Gest inadmisibil și impardonabil


            Aseară s-a întîmplat un eveniment memorabil pentru Statul (cît mai există) și Poporul nostru: reprezentanți oficiali ai Imperiului European s-au deplasat la noi pentru a ne aduce năframa neagră, spre a ne face să nu uităm că, în urmă cu 12 ani, ei ne-au prins, împinși de conducătorii noștri trădători, și ne-au cuprins în mocirla lor asfixiantă.
            Guvernul, în ținuta lui slugarnică, mereu confirmată în periplul înjosirii și devastării europene, a mai avut putere și mijloace să demonstreze oaspeților cît sîntem de talentați și mari creatori de valori în diferite domenii și să ne aplaude, poate sincer, căci talentele noastre, ca și averile, tot lor le folosesc.
            Popor străvechi, bază a formării celor reprezentate de vizitatori, am știut să-i gîdilăm cu vorbe meșteșugite, iar unul dintre ei ne-a răspuns chiar în dulcea limbă Dacă (pentru care i se cuvin laude).
            În economia evenimentului a făcut excepție un gest absolut inadmisibil și impardonabil: președintele Senatului Romîniei, reprezentant oficial al Statului, ca al doilea om în stat, prezent în calitatea sa oficială, și-a rostit alocuțiunea în limba fasciștilor anglo-americani, spre a ne umple de mînie și revoltă.
            Actul reprobabil și ofensator pentru marele nostru popor, egalează cu o faptă de înaltă trădare, cu atît mai mult cu cît limba utilizată de ipochimen nici nu (mai) aparține vreunui stat component al Uniunii Europene; ce-o fi vrut să demonstreze insul ?!?
            Apreciem că se impune ca, de urgență, partidul dumnealui și Senatul țării să-i retragă toate funcțiile și să inițieze procedura legală de retragere și a funcției de Senator, precum și pentru a introduce în lege, chiar în Constituție, prevederea de înlăturare din orice funcție oficială a celui care, în acea calitate, vorbește în public în alte limbi, ceea ce semnifică desființarea Statului și a Poporului.
11 ianuarie 102 e.d.
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: