miercuri, 12 august 2009

Tezele Preşedintelui Comunist (IV)

INTEGRITATEA TERITORIALĂ A ŢĂRII a rămas, după 1989, o simplă sintagmă goală, aşa cum, în întregul ei, Constituţia post-decembristă este o înşiruire de vorbe goale, creînd doar baza pentru destrăbălări ale străinilor şi ale infractorilor interni...
Chiar din 1989, profitînd de caracterul permisiv al autorităţilor (în scopuri turistice) şi, mai ales, în baza trădării unor categorii de autorităţi ale statului democrat ante-decembrist, în ţară au intrat luptătorii profesionişti contrarevoluţionari, cei 80.000 de militari străini, care au purtat războiul contrarevoluţionar împotriva Statului Romîn Socialist, l-au asasinat pe Preşedintele Republicii şi au ucis aproape 1.200 de cetăţeni civili nevinovaţi...
După aceea s-a instituit controlul politic, economic şi militar asupra ţării din partea Imperialismului mondial şi a blocului militar agresiv de tip barbar şi fascist, NATO, în special prin activitatea forţelor agresoare ale USA. Acestea intră şi ies cu flotile de război, încărcate cu orice vor ei, inclusiv cu bombe şi prizonieri, atacă de pe pămîntul nostru ţări străine, inclusiv Iugoslavia prietenă a noastră de veacuri multe, tranzitează ţara, terestru, aerian, fluvial, cu orice încărcături, oricînd şi oricum, fără vreo aprobare punctuală, exact ca în cazul oricărei provincii proprii. Numai că, în cazul provinciilor proprii, sînt anunţate autorităţile locale; la noi nu este anunţat nimeni, ocupanţii au mînă liberă, ba, mai mult, le dăm şi carne-de-tun, fără nicio plată şi cu cheltuiala de funcţionare pe seama buzunarului tot mai mic şi găurit al contribuabilului romîn...
Integritatea teritorială a ţării rămîne o simplă şi ridicolă glumă de la data desfiinţării frontierelor, măsură esenţial şi imperios necesară imperialismului mondial care dirijează, sub toate formele, Răul Mondial Fundamental, inclusiv Imperiul Drogurilor, pentru care frontierele statelor ar reprezenta obstacole inadmisibile. Aceasta presupune, totodată, luarea unor măsuri de circ privind umflarea la maximum a formaţiilor represive de acţiune sau de justiţie, spre a demonstra, de ochii lumii, preocupările pentru garantarea "integrităţii teritoriale a ţării" şi, în realitate, mai ales pentru a avea cu ce da la coaste "prostimii" de nemernici care s-ar încumeta să cîrtească, de foame, de mizerie, de inimă-rea...
Pe unii, ca să-şi "revină", îi trimite Imperiul Terorii Internaţionale să lupte în ţările arate cu bombe, pentru a nu-i lăsa pe victimele de acolo să mai ridice capul... Iar cînd se-ntorc "pe scut", decoraţi cu tricolor şi înconjuraţi de ciripiri anglo-saxone, sînt declaraţi ... eroi ! Deşi ei au fost trimişi să ucidă pe cei îngenunchiaţi, necunoscuţi, din ţări neştiuite, sau chiar prietene !!!
Un Preşedinte Comunist VA SCHIMBA TOATE ACESTE BATJOCORIRI IMPARDONABILE, redînd Poporului Dac Demnitatea, Iubirea de Adevăr, Respectul pentru altul şi apărarea cu credinţă a pămîntului Daciei străbune ! De asemenea, va înainta Poporului Suveran propunerea ca, abandonînd poreclele ofensatoare, Patria să-şi reia numele milenar - DACIA !!!
Prof. Gheorghe UNGUREANU, posibil candidat comunist la alegerile prezidenţiale.
12 august 93

4 comentarii:

Barbu Vasile spunea...

"Primele teorii comunist-utopice închegate apar în perioada formării capitalismului, ca o expresie a aspiraţiilor maselor ţărăneşti şi ale sărăcimii oraşelor către o societate echitabilă, dreaptă şi lipsită de exploatare."
Inchei citatul cules aleatoriu dintr-un dictionar de pe internet, cu privire la asa numitul "Sistem de guvernare de tip socialist" pe care dumneavoastra doriti sa-l expuneti electoratului roman. In urmatoarele paragrafe pe care voi incerca sa le scriu, o sa va demonstrez dumneavoastra si cititorilor acestui blog ca premisele statului de tip stalinist-nord coreean in care dumneavoastra credeti cu tarie nu isi mai au rostul. Cel putin nu in secolul in care traim, domnule Ungureanu.
1. Daca tot am decis sa imi expun parerea in acest mod, dati-mi voie sa va amintesc domnule Ungureanu ca acest "blog" pe care dumneavoastra va expuneti cu ardoare "paleo-ideile" este o "scorneala capitalista inventata de elemente indezirabile ale societatii vestice decadente" Internetul este, la fel, o inventie a sistemului "degenerat de tip capitalist"!! De ce va publicati ideile reformatoare prin acest prin acest mijloc de informare "capitalist indezirabil" si nu scrieti in "Scanteia"?
2. Sistemul de tip socialist pe care dumneavoastra il sustineti cu atata ardoare, este pur si simplu imposibil. O utopie. Egalitate si echitate? Cum va propuneti sa realizati asta? Aceleasi salarii, pensii si conditii de munca pentru toate lumea? Nu cred ca i-ar conveni cuiva cu studii superioare si licenta, masterat si doctorat sa fie platit cat un zidar cu 4 clase si sa lucreze in aceleasi conditii.
3. O alta nationalizare, prin aceasta "independenta nationala" din discursul dumneavoastra ar arunca tara in saracie lucie, deoarece, daca nu ati realizat pana acum, Romania isi duce existenta si asa chinuita pe capital strain. O societate importatoare care nu exporta decat fier vechi din vechile uzine, ca sa vezi, comuniste, careia i se taie sursa de finantare (Uniunea Europeana) va reveni la nivelul de acum 60 de ani.
4. Sistem comunist fara politie politica? Nu-mi vine sa cred. De ce nu ati inclus in tezele dumneavoastra si acest mic subpunct? Un regim totalitar, fie el de dreapta sau de stanga, nu poate exista fara ajutorul unei forte para-militare (STASI din Germania de Est si "Secu" de la noi ar fi doar doua exemple) cu care ati controla dizidentii. Pentru ca, domnule Ungureanu, amandoi stim ca este imposibil, nu exista sistem comunist ne-totalitar. Ar fi un precedent ca tocmai dumneavoastra sa fiti acel lider de stat comunist care sa permita liberatatea presei, critica asupra regimului s.a.m.d.
5. Cenzura. Ce s-ar intampla cu ziaristii anti-comunisti? Cu autorii anti-comunisti? Cu siguranta ar fi trimisi in vreun gulag din Baragan, sau in vreun penitenciar gen Sighet, iar publicatiile lor, arse si interzise.
Asa ca, domnilor comunisti, nu mai bine emigrati in Coreea de Nord, unde cu siguranta v-ati integra foarte bine in sistem?
Mie mi-au fost de ajuns 8 ani de comunism in care am trait si pot sa spun ca niciun roman cu capul pe umeri nu ar face greseala sa voteze un sistem bolsevic, care isi are locul in muzeele si manualele de istorie.

Andrei spunea...

Domnule Barbu Vasile ( aparator al porcilor burghezi) ce au infometat acest popor si au vandut pana si ultimul copac din tara,” marilor” americani si nu numai, in fata carora stati in genunchi si le lingeti pantofii, chiar o sa votam cu PARTIDUL COMUNISTILOR singurul partid cu adevarat democratic din tara, partidul ce apara interesele majoritatii si nu a unei minoritati mizerabile ce si-a batut joc de tot. Aceasta este epoca sfarsitului sistemului capitalist si a venit vremea ca acest sistem criminal sa fie istorie! Tocmai de aceea vom vota si vom sprijini acest partid cu toate fortele, in ciuda tuturor piedicilor puse in calea noastra de catre maimutoii cu mainile patate de sangele a celui mai mare Presedinte din istoria Romaniei si care nu se vor curata niciodata. Domnule Barbu mi se pare ca nu cunoasteti legile de dezvoltare ale societatii si de aici nu cunoasteti ca socialismul este inevitabil , este o treapta superioara sistemului capitalist ce inevitabil se naste chiar din capitalism. Noi,clasa muncitoare nu facem altceva decat sa grabim venirea socialismului si pieirea pentru totdeauna a acestui sistem criminal . Asa ca domnule Barbu economia se schimba iar dumneavoastra nu aveti nici o forta sa o opriti decat sa mai aruncati pe ici pe colo putina propaganda burgheza. Ati fi uimit sa vedeti cat de multi comunisti sunt in tara, dar dumneavoastra nu aveti de unde sa stiti deoarece ei traiesc la limita si nu au atins niciodata un computer sa poata sa-si spuna vreodata pararea, oameni care muncesc din greu, oameni care au uitat ce inseamna un zambet sau o bucurie, iar in presa acesti oameni sunt cenzurati. Nu sunt membru in Partidul Comunistilor dar sunt total de acord cu ce spune domnul Ungureanu, iar la toamna atat eu cat si familia mea si chiar majoritatea prietenilor mei ii vom acorda votul cu cea mai mare incredere. Pana atunci spre furia unora voi arata acest blog la cat mai multi oameni! TRAIASCA SOCIALISMUL! MOARTE CAPITALISMULUI! IMPREUNA UNITI VOM INVINGE!

Pentru Socialism ! spunea...

Mulţumesc, tovarăşe Andrei !
Ştiu că aşa ca dv. gîndesc peste 18.000.000 de votanţi. Apreciez vehemenţa atitudinii şi subtilitatea ideologică a dv. Vă aştept, dacă vă hotărîţi, să veniţi în Partid. Tovarăşul Vasile Barbu nu ştie că va avea dreptul, într-o guvernare democrată (a Partidului Comuniştilor) să-şi facă partid (cu doar cîţiva membri) şi să apere interesele burghezo-moşiereşti; atunci va vedea că nu va putea obţine decît, cel mult, cîteva sute de voturi în toată ţara.
Moarte Capitalismului ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU,
13 august 93

Barbu Vasile spunea...

Mai vorbim in noiembrie domnilor.

Totusi "tovarase Ungureanu" ati putea scrie un memoriu statului roman prin care sa solicitati cumpararea Insulei Serpilor. Ati putea infiinta propriul dumneavoastra guvern acolo, cu atatea partide comuniste cate veti dori si cu media de varsta de 88 de ani. Dumneavoastra, familia si prietenii "tovarasului" Andrei ati trai pe picior "proletaresc" intr-o tara multilateral ne-dezvoltata pe care probabil ar trebui s-o numiti Insula Dacia.