marți, 14 aprilie 2009

Repetitio - mater ... extremismum !

Preşedintele va vorbi în Parlament, desigur despre situaţia din Republica Moldova...
Ştim ce va spune: va repeta celebra -singura de pe Planetă- expresie a Extremismului care îl caracterizează pe dînsul, ca şi pe întreaga gaşcă "politică" post-decembristă, anume condamnarea Comunismului (din 2006).
Întîmplarea -neîntîmplătoare- de la Chişinău este, fără îndoială, consecinţă a unor asemenea manifestări extremiste venite -nu numai, dar şi- din Romînia; faptul că se acceptă drepte sancţionări dure, nemaiîntîlnite, în relaţiile a două state surori, că nu se cer dovezi, că nici nu se reacţionează la insinuări ori acuzaţii că şi mînă diavolească din Romînia a acţionat la Chişinău, că pe furiş se numeşte alt ambasador etc. etc, că NICI O PERSOANĂ DIN ROMÎNIA NU S-A EXPRIMAT ÎN PUBLIC ÎN FAVOAREA PUTERII DE LA CHIŞINĂU, VALIDATĂ DE ÎNTREAGA EUROPĂ şi de alte state şi organisme, reprezintă dovada imixtiunii, cel puţin morale, ideologice şi politice, în evenimentele dezmăţului de la Chişinău.
Dacă avem în vedere că cel mult UNU LA SUTĂ din populaţia ţării este reprezentată de cei care pot vorbi în public, apoi că SÎNTEM SINGURA ŢARĂ DIN LUME ÎN CARE NU POATE ACŢIONA UN PARTID DEMOCRAT, este clar că autorităţile din Romînia -şi numai ele, în primul rînd- sînt marii adversari ai regimului politic democrat din Republica Moldova; de aceea ne aşteptăm ca tovarăşul Preşedinte Băsescu să repete elucubraţiile din 2006, poate la un nivel potenţat avînd în vedere că vandalii, teroriştii şi fasciştii de la Chişinău au dat foc clădirilor oficiale simbolice ale statului, că au arborat pe ele drapelul ... Romîniei !
Cumpătatul Preşedinte al Comuniştilor şi al Republicii Moldova, tovarăşul Voronim, vorbeşte puţin, calm şi documentat; toţi ştim că dumnealui are dreptate, iar scremenirile autorităţilor din Romînia ne apar evident penibile. Mai ales că proliferăm: extremismul este arborat ca fală a tuturor ieşiţilor în public, terorismul intern şi în afară este argumentat şi susţinut cu bani publici, fascismul este mîngîiat cu blîndeţe; iată treptele decăderii naţiunii noastre.
Asculaţi-l pe tovarăşul Preşedinte la Parlament şi veţi avea o nouă, deplină, confirmare.
Această repetiţie a condamnării din 2006 nu-i va aduce, însă, lauri, ci scădere drastică a susţinerii; cu fiecare astfel de paşi (condamnarea Comunismului, becalizarea, corogenizarea) se îndepărtează de trecuta, provocată şi dirijată acceptare înciudată a votanţilor; poate special spre a face loc, în faţă, cu prilejul "alegerilor" din toamnă, istericelor relicve istorice !
Jos Capitalismul, Terorismul de Stat şi Imperialismul ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
14 aprilie 93

6 comentarii:

JL F spunea...

De acord cu tot

Salud

Pentru Socialism ! spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe Jose Luis Forneo,
Mulţumesc ! Constat că sînteţi comunist; nu vreţi să stabilim o legătură de colaborare internaţionalistă ? V-aş transmite o carte a mea (pe cale electronică). Aştept opinia dv. Cu alese salutări tovărăşeşti !
Prof. Gheorghe UNGUREANU
15 aprilie 93

L'emmerdeur spunea...

fosile comuniste!

A spunea...

Pentru SOCIALISM, spre Balaceanca

L'emmerdeur spunea...

EXACT, tovarasa!