marți, 27 mai 2008

Găştile peceriste nu doresc partide !

Imediat după victoria (vremelnică) a contrarevoluţiei antisocialiste, antipopulare şi antinaţionale din 22 decembrie 1989, ciocoii peceriştideclaraţi subit desăvîrşiţi şi stră-vechi anti-comunişti -aşa cum au fost dintotdeauna şi în totalitatea lor- au clamat, cu prioritate incendiară, de necesitate universală, nevoia de a se organiza cît mai puţine partide -"partide", aşa-şi numeau "dizidenţele" peceriste.
Astăzi,după 18 ani de la acel monstruos complot contrarevoluţionar al Imperialismului internaţional şi terorist, toţi conducătorii pecerişti, candidaţi, permanenţi la votări, ai diverselor găşti capitalistice, imperialiste şi teroriste, unele extremiste şi chiar fasciste, în ciuda faptului că în cele două decenii au organizat peste 1.000 de grupări poreclite "partide", continuă, fără jenă faţă de poporul de care se declară îngrijoraţi, insultîndu-l şi calomniindu-l permanent, se plîng urlînd că există prea multe "partide", referindu-se chiar şi la cele patru-cinci lălăitoare din parlament !
În numele unei vieţi politice simple şi clare, în sprijinul ... maselor de votanţi, secţiunile de propagandă ale PCR -adevărata directă şi dreaptă caracterizare a "partidelor" de ghiftuiţi, reprezentînd exclusiv interesele clanurilor de infractori- pentru a realiza -auziţi Neruşinare !- o ... democraţie perfectă, chelălăie pe toate lungimile de undă, prin toate tonele de maculatură, că se impune ca şi la noi, la fel ca în alte vestite ţări "democratice", să existe puţine partide, de preferat numai două !
Realizată, ideea ar produce soluţia ideală pentru exploatatori: elitele lepădăturilor, grupate în alb şi negru, deşi esenţa le-ar rămîne de gunoaie, formînd "clisa politică", ar înlătura total, de jure, accesul maselor populare la Putere, care şi aşa, nu a permis, în perioada 1990-2008, niciunui reprezentant al celor 85-90 % -care formează baza productivă a societăţii- să intre în Parlamentul ţării...
Uşor de observat cît de mult ne-am adîncit în negura regimului politic despotic, de esenţă feudalo-sclavagistă şi ecleziastică, noi coborînd cu multe secole, sau chiar un Mileniu în Împărăţia Întunericului, dacă răsfoim puţin memoria unor vremuri relativ apropiate: în "divanurile" ad-hoc de la 1859, în "parlamentele" principatelor dacice existau şi se exprimau grupuri masive de ţărani (unii, din acel secol al 19-lea, devenind celebri, precum Constantin Dobrescu-Argeş de la Muşăteşti.
Clisa politică post-decembristă nu numai că nu acceptă nici teoretic prezenţa Ţăranilor şi Muncitorilor -clasele sociale fundamentale ale Poporului- în parlament, ci, deseori, se aud propuneri violente şi spurcate ca aceştia să nu mai aibă nici dreptul ... la vot !
Iată de ce nu trebuie să le facem jocul ducîndu-ne să-i votăm, iar ei să se considere ... aleşi ! Noi, cei mulţi, trebuie să ne organizăm politic în sine şi pentru sine, ca să transformăm votările în alegeri, astfel ei fiind nevoiţi să se întoarcă de unde au venit: la groapa de gunoi a Istoriei, căci viitorul aparţine, indubitabil şi exclusiv, Democraţiei, deci Socialismului.
Prof. Gheorghe UNGUREANU

9 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar, am regresat foarte mult, chiar si comparativ cu perioada lui Cuza, in curand o sa ne apropiem de situatia de la 1907 (care a fost ea insasi un regres din punctul de vedere al situatiei maselor).

Anonim spunea...

Si dumneata te consideri profesor ?! ... nu ti`e rusine sa vii cu astfel de propaganda in fata poporului pe care cu nesimtire te declari ca`l aperi ?!
Chiar s`a varsat degeaba sangele Romanilor atatea decenii ?! Chiar nu conteaza victimele din gulaguri ?! Chiar nu conteaza deloc deportatii din Kazahstan si Siberia ?! Chiar asa usor sa uitam organul de represiune intitulat Securitatea !? Chiar sa aruncam la gunoi Intelectualitatea interbelica si sa ne mandrim cu sovieticii fanus neagu si ana blandiana ?! Chiar sa nu dam doi bani pe victimele de la Canal ?! Pe detinutii politici supusi "Fenomenului Pitesti" ?!

CHIAR ASA ITI BATI JOC DE UN INTREG POPOR CU IDEI EXPIRATE ??? CAND E CLAR PENTRU TOATA LUMEA CAT DE MINCINOSC E SISTEMUL !!!

Sper sa nu fii un comunist tipic si sa nu`mi raspunzi sau daca o faci sa nu ma iei cu eternele aberatii "niciodata nu a fost comunism, ci a fost socialism" si ca "ne`au sabotat capitalisto`fascistii din interior in spiritul burgheziei asupritoare".

Vad ca aveti ce`aveti cu Rascoala aia de la 1907, insa HABAR NU AVETI DE ADEVARUL ADEVARAT DIN SPATELE RASCOALEI !!!

Marele paradox al comunismului: Marx vorbea despre capital si a inventat sistemu` asta de rahat, sustinea clasa muncitoare si el n`a muncit o zi din viata lui ! ... la fel si Engels ...

Marx, Engels, Lenin, Trotki, Stalin si alti degenerati din functii de conducere (gen Ana Pauker, Teohari Georgescu, Silviu Bruckner, Walter Neulander- Tatal lui Petre Roman, acestia fiind de la noi) AU FOST EVREI !!!
ANTI`CAPITALISMUL SUSTINUT DE COMUNISM ESTE O VRAJEALA !!!
Marele ideal al comunismului s`a realizat in capitalism: acum cica suntem toti egali, insa unii sunt mai "egali" decat restul ...

Astept cu mare nerabdare un raspuns inteligent acestei provocari venite DIN PARTEA UNUI LEGIONAR ! (asta asa ca sa faceti infarct) ... si ca sa va mai dau un motiv sa va stea inima: “Unii îl numesc Marxism, eu îl numesc Iudaism.”, Rabinul Stephen S. Wise, “The American Bulletin”, 15 Mai 1935

Numai Bine si TREZITI`VA O DATA LA REALITATE !!! DACA VRETI SA SALVATI OAMENI, INTAI AFLATI ADEVARUL !!!

Anonim spunea...

Respect camarade ... sincer respect. Iti zic sigur cu nu vei primi nici un raspuns din partea "tovarasului" Florian deaorece cu mia spus si mie ceva de genu ca nu are ce discuta cu o "fiara capitalisto burghezo fascista". Nu trebuie interogat ca nu are raspunsuri plauzibile, trebuie oprit ca sa nu se ajunga la ce a fost atunci...
Daca chiar vrei sa stii bunicul meu ce a lucrat la Canal si torturat la Sighet si i-a fost luata toata averea ce o strasese strabunicul care fugise in SUA si lucrase pe braci pentru urmasii sai... Oameni ca astia au suferit, cu frica de Dumnezeu si nu toti retardatii, labagistii, pupincuristii, idiotii, poponarii si evreii.
Asa ca pune mana pe o carte in afara de Engels si a celorlalti labari si afla ce a fost.

Anonim spunea...

Bineinteles ca sobolanii nu raspund ca doar deh "cine nu e cu noi e impotriva noastra" ... asta era lozinca lor de doi lei !

Imi pare rau pentru bunicul tau, acest gen de oameni merita din plin toata razbunarea ... pentru sudoarea, umilinta, batjocura si toate blamarile aduse de niste bolnavi psihici care cica lupta pentru muncitori.

NIMENI NU A NEGAT GREUTATILE MUNCITORILOR BAI DEREGLATILOR ! DAR TU CA MUNCITOR SA TE RIDICI IMPOTRIVA NEAMULUI TAU ! ESTE INTOLERABIL ! FA`TI DREPTATEA IN CADRUL NEAMULUI, NU IMPOTRIVA LUI !

IUDAISMUL CARE A CREAT COMUNISMUL A INSUFLAT DORINTA DE URA SI DOMINATIE ASUPRA NEAMULUI ! NU A EGALITATII !!!

"Cum poti gandi egalitatea absoluta, cand nici nu iesi bine pe strada si te confrunti cu ea, cu inegalitatea ?" - Petre Tutea !

Floriane tata esti dus cu pluta bine de tot ... vedea`te`as langa Ceausescu impreuna cu profesorul tau tampit care debiteaza numai aberatii pe blog`ul asta SI MAI AVETI SI NESIMTIREA DE A NU RASPUNDE PROVOCARILOR ! PENTRU CA STITI INAUNTRUL VOSTRU CA NU AVETI DREPTATE !!!

V`ati convins si saturat de capitalism ?! ... si eu ... DAR AM ALES CALEA CEA DREAPTA ... nu m`am dus dintr`un rau in altul SI MAI RAU !

Anonim spunea...

... a si inca ceva, uitasem d`le "profesor" ... scoate steagul ala rosu` cu secera si ciocanu` pentru ca reprezinta NATIONAL`BOLSEVISM SI NU SOCIALISM !!!
Habar nu aveti elemente de doctrina ... steagul respectiv se putea observa printre socialistii ALATURATI LUI HITLER in timpul Puciului ...

Vai de capul vostru ... n`aveti creier nici cat o gaina...

Anonim spunea...

Usurel, baieti, sa nu faceti infarct de atata ura ce ati strans in voi de ciuda ca din ce-n ce mai multi oameni regreta socialismul.

Dreptatea muncitorilor se poate obtine numai PRIN LUPTA DE CLASA, si prin RASTURNAREA BURGHEZIEI.

Cine a rasturnat burghezia? Nazistii? Care au domnit CU SPRIJINUL MARII FINANTE? Cine erau cei mai mari capitalisti din Europa? Nu cumva Krupp si Farben, PRIETENI BUNI CU HITLER? Cine a sustinut cel mai mult anti-semitismul si marxismul in America si a scris carti anti-semite CU PATRU ANI INAINTE de Mein Kampf? Nu cumva Henry Ford, capitalismul NUMARUL UNU AL LUMII?
Nationalistii au fost, sunt si VOR FI in continuare SCLAVII MARII FINANTE, atat autohtone cat si mondiale.

In fine, ce facea Codreanu al vostru in 1920, cand la Iasi muncitorii LUPTAU PENTRU DREPTATE? Nu cumva era SPARGATOR DE GREVA?

Amintiti-va lucrurile astea inainte sa faceti spume la gura pe net- si la fel si in viata reala.

Legionarismul e condamnat de istorie, si in clipa hotaratoare nimeni si nimic n-o sa poata sa-l mai salveze.

Radu Florian

Anonim spunea...

Anti-capitalismul sustinut de comunisti "mare vrajeala". Rad si curcile de tine baiatule!

Comunistii au LICHIDAT burghezia in tarile unde au invins in timp ce nazistii i-au lasat la putere pe Krupp si Farben, CEI MAI MARI CAPITALISTI DIN EUROPA! Si cine scria carti antisemite cu 4 ani INAINTEA lui Hitler? Cine a primit decoratii de la nazisti? Nu cumva HENRY FORD, capitalistul NUMARUL UNU al lumii?

Ati fost, sunteti si o sa ramaneti SCLAVII MARII FINANTE!

Anonim spunea...

Usurel am luat`o n`am facut crize si nu am adunat ura ... ci dragoste .. pe asta se bazeaza legionarismul ... daca ai fi pus mana pe o carte de istorie in care este scris ADEVARUL ai fi stiut.

Cand Codreanu spargea greve o facea din proprie initiativa, nu sub slujba marilor finante ... cum era`n cazul "grevistilor" care erau condusi de evrei ... in asa`zisa rasturnare a clasei asupritoare burgheze ...
Chiar si Codreanu vorbea de marea finanta evreiasca ... cea care FINANTA COMUNISMUL !
Si asta se stie si s`a dovedit cu ce se ocupa Trotki si de unde lua bani ... inclusiv Lenin ...
Te`ai bagat ca musca`n lapte vorbind despre Hitler, nu despre el era vorba. Dar totusi, el nici nu a intentionat sa distruga burghezia, ci s`o reformeze pentru ca daca ai fi stiut istorie ai fi constient de faptul ca OMENIREA EVOLUEAZA DOAR IN CADRUL STRATIFICARII SOCIALE ! NU A EGALITATII INEXISTENTE !!!
Chiar nu vezi ca oriunde exista stanga exista REGRES ???

Si da Henry Ford scria carti antisemite si nu numai el ... ci o multime ... chiar si Woodrow Wilson, care a fost mason !!!
Marea finanta ESTE EVREIASCA ! se observa si azi in kibutziurile din Israel ... copii ale socialismului ... OARE DE CE ???

Nu fac spume pe net fac doar spume in fatza prostiei unora care au ales stanga din necunostinta de cauza sau s`au lasat prostiti din manualele comuniste din scoala ...

Legionarismul nu e condamnat de istorie, ci de minciunile istoriei ...
Eugen Lozovan: "Cunosc prea putini istorici care sa aibe cinstea si onoarea sa recunoasca faptul ca nationalismul romanesc merita un tratament echitabil"
CZ Codreanu: "Sa ajunga ca o formula publica: Corect ca un legionar !"

... iti aduc aminte ca cel mai usor este sa minti ;)

"In vremuri ale minciunii universale a spune adevarul este un act revolutionar" - G. Orwell ... socialist de`al tau ... care stia adevarul !!!

Numai Bine !
..sper sa continue discutia in conditii umane si fara minciuni ...

Anonim spunea...

INCORECT!

Marea finanta (care nu e numai evreiasca ci de toate natiile) a sustinut ANTI-COMUNISMUL! Armele albgardistilor de la cine erau cumparate? De la OCCIDENTALI! Comunismul in Grecia (1946-1949), Indonezia (1965), Chile (1973) cu sprijinul CUI a fost zdrobit? Cu sprijinul AMERICANILOR!

Si pe urma, din cate am vazut, CHIAR TU cu gura ta ai recunoscut ca Ford si Krupp, adica CEI MAI MARI capitalisti ai lumii au sprijinit NAZISMUL (anticomunist)!

Cat priveste actiunea lui Codreanu din 1920, ORICINE sparge greve AJUTA PE PATRONI.

Chiar nu vad ce ar mai fi de discutat aici.