luni, 19 mai 2008

P.S.D. - partid de Stînga ?

Deseori am avut ocazia să vorbesc şi să scriu despre situarea "partidelor" post-decembriste într-un anume loc, specific, pe eşichierul politic romînesc şi pan-european sau mondial. Explicaţii ideologice, doctrinare pentru întemeierea răspunsurilor date nedumeririlor şi întrebărilor puse, găsesc cititorii în cartea noastră "Contrarevoluţia antisocialistă, antipopulară şi antinaţională" vol. I (Editura "Meşterul Manole", Curtea de Argeş, 2000), carte care va fi postată şi în acest Jurnal (în forma pregătită pentru ediţia a II- a).
Mai întîi, de ce trebuie să punem termenul partid în ghilimele, dacă ne referim la viaţa politică post-decembristă din Romînia, singurul stat din lume în care nu există partide, ci doar găşti identice, cu nume diferite, iniţiate, organizate şi conduse, exclusiv, de către ciocoii pecerişti.
Spre a fi şi a se numi corect partid, o grupare de oameni trebuie să se constituie şi să se declare ca reprezentant politic al unei clase ori categorii sociale, căreia să-i reprezinte, să-i exprime şi să-i apere interesele de clasă proprii, la care să se adauge interesele naţionale şi statale (care, acestea, pot fi apropiate sau pot coincide cu ale altor partide). Cei care nu se organizează astfel şi nu-şi definesc partidul în raport de aceste elemente strict obligatorii, nu formează partid; de aceea, în Romînia post-decembristă nu există partide şi nici nu pot exista în viziunea ciocoilor pecerişti, toţi fiind politicieni de dreapta, care construiesc Capitalismul şi Imperialismul, căci ei au uitat ceea ce nu-i este permis nici elevului codaş de la gimnaziu: că există clase sociale, care se menţin încă multă vreme şi în prima fază a societăţii democrate - Socialismul, iar politica este un motor social pus în mişcare de relaţia dintre clasele sociale.
Între cele peste 1.000 de găşti postdecembriste, poreclite partide, PSD, cu multele lui denumiri menite să deruteze, este prima gaşcă peceristă, formată din cei mai de seamă conducători ai PCR, trădători ai Socialismului, pregătiţi, inclusiv din afară, să distrugă nu numai Socialismul, ci şi economia, cultura, sănătatea, învăţămîntul, istoria, bogăţiile ţării, Naţiunea şi Statul, fiind foarte clar -chiar din 22 decembrie 1989- că formaţiunea, fofîrlicită la început sub firma Puterii (contra)revoluţionare, Frontul Salvării Naţionale, este şi se va adînci ca cea mai retrogradă şi reacţionară gaşcă, situată în extrema dreaptă a viitorului eşichier, ceea ce s-a dovedit cu o constanţă demnă de cauze înalte.
Aşadar, FSN -Formula Stingerii Neamului- nu este şi nu poate fi un "partid" de Stînga, ci numai de Dreapta şi chiar în extrema Dreptei, avînd mai multe elemente de dreapta chiar decît multele formaţiuni care s-au declarat adepte ale legionarismului şi fascismului, ca să nu mai vorbim de gunoaiele tradiţionale ale Istoriei ! Spre a vă convinge repede, uitaţi-vă la graşii care vă cerşesc voturile; abia îi mai suportă afişierele.
Deduceţi uşor de ce tovarăşul Iliescu a spus despre preşedintele Geoană că este cum-a-zis, văzînd, în aceste zile, cu cîtă dezinvoltură acesta declară (în public !) că PSD este "de stînga" şi că vrea, prin urmare, să mai fie "cel mai mare " partid încă douăzeci de ani; ar face, de la începutul guvernării sale, chiar ... 85 de ani ! Deştept băiat, tovarăşe Iliescu !
Muncitori şi ţărani, oameni ai muncii, PSD este primcipalul duşman al maselor populare, luaţi aminte ! (Şi mai are nişte avortoni, situaţi şi mai la dreapta, prin oportunismul specific tuturor peceriştilor, dar, deocamdată, necunoscuţi !). Nimeni să nu pună votul pe tonajele pe care vi le-a pozat în afişiere ! Staţi cuminţi acasă şi organizaţi-vă propriul partid, căci multe găşti îşi zic "partide", dar, vedeţi singuri, lipseşte Partidul ! Acesta vă aşteaptă, dar trebuie să vă reamintiţi uneltele primare esenţiale, nu numai simbolice: Secera şi Ciocanul !
Jos burghezo-moşierimea şi Capitalismul !
Moarte Imperialismului şi Terorismului Internaţional de Stat !
Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU,
Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

Niciun comentariu: