miercuri, 21 mai 2008

Clica politică

Între inepţiile debitate, de peceriştii anticomunişti, după 22 decembrie 1989, cînd a început Noaptea cea Mare a Neamului Dacic, se înşiră lăbărţindu-se în public, neruşinată, obraznică şi impertinentă, infiltrîndu-se şi insinuîndu-se peste tot, oriunde şi oricînd, plină de fudulie, ca o prostituată slinoasă, dar nesăţioasă, şi sintagma "clasă politică", care este, cred, folosită exclusiv în Romînia, fiindcă, (neavînd informaţii), nu-mi imaginez că există în vreo altă ţară din lume oameni politici care ar fi în stare să-şi considere conaţionalii aşa de tîmpitizaţi încît să creadă, să accepte, năvlegeşte, că nu există "clase sociale", dar că ar exista clasă ... politică !
Această grupare, reprezentînd exclusiv interesele politice, deci economice, ale infractorilor, include pe demnitarii (fără demnitate !) care ar putea însuma maximum cam 1 % din totalul votanţilor, la care se adaugă infractorii propriu-zişi (dar nu cei obişnuiţi, care fură o pîine, o pătlăgea, o gogoaşă, o bomboană, o opincă, o treanţă sau chiar o ţuică), slugile ariviste ale ciocoilor, diverşi încovrigaţi, pupăndoşi, scaieţi şi aplaudaci, deci încă 1-2 procente...
Această cloacă, în care se deversează toate dejecţiile din axa orizontală şi din cea verticală ale neamului, precum şi veninul planetar scuipat peste noii de buşiblerii şi slugile lor mondiale, doritori să ne zdrobească între măselele lor de godzile, plină de isme care îţi provoacă salvatoarea vomitare perpetuă, este trîmbiţată în urechile noastre, agresate pînă la limita insuportabilităţii, în special de maculatura desăvîrşită, numită "presă", ca fiind ... clasă şi încă ... politică !
În istoria omenirii, despre care avem informaţii, de 254.000 de ani, apreciez că în cel puţin 150.000 de ani, au existat -şi există astăzi pretutindeni, pe Terra- clase sociale, dar niciodată, în cei 254.000 de ani, nu a existat "clasă politică" ! Această inepţie, inventată pentru transformarea în masă a Omului (din Romînia) în vită primară şi docilă, lipsită de identitate, în masa de vietăţi cuvîntătoare, bune pentru pus la jug ! Nimic nu există de valoare între cele 24.000.000 existente în 1989, decît cei pe care trebuie să-i ascultăm în genunchi, acceptîndu-le palmele şi şuturile mîntuitoare şi înălţîndu-le, evlavioşi, drept nevrednică mulţumire, osanale permanente, neîntrerupte, de la scîncet şi pînă la stingerea Luminii...
Mocirla aceasta, de maximum 1-3 %, care ne asfixiază, cerîndu-ne să ne bucurăm de desfiinţarea celor 97 %, ne învaţă, îndatoritoare şi ocrotitoare, că ea este... clasa politică, cea care ne hotărăşte Viaţa şi Moartea tuturor, pentru a-şi trăi ea, tinereţea fără bătrîneţe şi viaţa ei fără moarte.
Noi însă ŞTIM că ea este o clică formată din anti-specie, o cloacă a dejecţiilor trecătoare, o clisă, pe care, curînd o vom zdrobi şi o vom dezlipi de sub tălpile milioanelor înrobite şi jefuite de netrebnici pentru a-şi agonisi milioanele lor; noi PUTEM să svîntăm trupul ţării de mocirla care o denigrează, iar curînd ne vom lămuri noi, cei mulţi, că Numărul este principala calitate eficientă în politică, iar numărul este arma celor 97 % de nedreptăţiţi şi jefuiţi de bunuri şi de drepturi.
Este doar o problemă de timp, iar "clasa" politică va deveni tristă, impardonabilă, amintire care ne va da imensă greaţă nevindecabilă.
Jos clisa politică ! Jos Capitalismul !
Moarte Imperialismului şi Terorismului Internaţional de Stat !
Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU,
Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

Niciun comentariu: