duminică, 7 august 2022

0,4 %

Ați văzut ?

0,4 la UN MILION dintre ”comuniști” doresc un partid

 

Nu pot accepta că toți ”comuniștii” de pînă la 22 decembrie (peste opt milioane peceriști și uteciști, la un loc) sînt năvlegi și handicapați, pentru a nu pricepe esențele elementare ale politicii, chiar explicată în stilul accesibil lor. Dacă ar fi așa –doar 0,4 % au apreciat observațiile juste din tableta precedentă-, nu s-ar putea explica marile realizări, uimitoare acum, obținute de Popor în anii Socialismului (sub conducerea celor opt milioane). Și atunci ? De ce nu vor să se organizeze politic și să-și reia locul și rolul de ”forță politică conducătoare” ?

            Aveți un răspuns ? Poate doar cele trei persoane; ceilalți nu pot spune decît că au fost neghina pe care șefii (Gheorghe Gheorghiu-Dej, Gheorghe Apostul, Nicolae Ceaușescu) n-au putut (și nici n-au vrut) s-o înlăture din grîul curat al poporului care muncea. Ei și-au înlăturat conducătorul ”mult iubit și stimat” asfixiat în ocări, cînd nici ecoul osanalelor nu se stinsese, apoi l-au asasinat mișelește, mai întîi moral cu toate vorbele abjecte din dicționale lumii, apoi chiar cu vreo șapte sute de gloanțe; în plus, toți sînt în extaz la blamările adresate Elenei, deseori ei înșiși fiind autorii (în afară de ciocoii din jur pe care Ea, apărătoarea soțului, îi împiedica să-l hertepelească).

            Răspunsul meu: sînteți așa, peceriștilor anti-comuniști, pentru că v-ați lăsat tîmpitizați de șirul de Tîmpitizatori de la Leonte Răutu la Dumitru Popescu-dumnezeu și apoi, înalt calificați, v-ați tîmpitizat pe cei din jur, care, iată, acceptă Imperiul European, blocul militar fascist NATO, ocuparea militară a țării, așteaptă cu bucurie instituirea Statului Unic Globalist Extremist Marxist, cum unul dintre dv. afirmă cu claritate și mîndrie, subsemnînd ”dr.” (în științe !).

            Nu vă mai ”dezvălui” reacția maselor populare, pe care ne-o dau rezultatele de la mascarada ”alegerilor” post-decembriste: cca 30 % votanți.

7 iulie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

 

Niciun comentariu: