marți, 20 aprilie 2021

Comuniștii - la un SECOL

 

            Cu excepția anului 1996, cînd am obținut un post de Primar Comunist și doi Consilieri Comuniști (în județul Argeș), în ciuda faptului că există, mai ales în ultimii 10-15 ani, multe asocieri ale unor peceriști, care se pretind comuniști, niciodată nu am mai putut candida cu Partidul Comuniștilor, deși înscris oficial, căci toți peceriștii, aflați în diferite găști pretins comuniste sau în funcții ale Statului, s-au străduit din răsputeri să ne împiedice de la candidatură, ei toți fiind absolut anti-comuniști (și nici nu știu ce înseamnă a fi Comunist). Astfel nu am putut să ne împlinim plenar misiunea pe care ne-am asumat-o pentru a exprima, reprezenta și apăra interesele claselor sociale fundamentale -Țărănimea și Muncitorimea, elita societății noastre- în vreme ce peceriștii, după ce și-au ucis Conducătorul, au înlăturat societatea umană și democrată -Socialismul- și construiesc, în elan optimist și cu pricepere, experiență și talent, Capitalismul, imperialismul și, în fapt, Imperiul Global Unic Fascist, împlinind previziunile și proiectele lui Marx și Engels și utilizînd practica Violenței și sclavizării Oamenilor Muncii, după formulele geniale ale lui V.I. Lenin, toți punînd în practică teoriile fasciste ale evreilor.

            Idiotizați complect prin tot felul de școli și universități, precum și prin învățămîntul politico-ideologic, adăpat din izvorul tulbure al clasicilor menționați, peceriștii –care încă mai zic a fi comuniști- și s-au organizat în comitete, comisii, grupuri ori găști poreclite ”partide” își dezvăluie goliciunea plină de promiscuități pe spațiul ”fese-și-buci” care le primește cu mare satisfacție, acesta îndeplinindu-și sarcina lui otrăvitoare, cu scopul neutralizării oricărei acțiuni comuniste și sprijinirii cu devotament a imperialismului, în special a celui Globalist Fascist Marxist, acesta avînd numai precepte negative, din care menționez: 1. Muncitorii nu au Patrie; 2. Violența este singura cale de a ajunge la Putere; 3. ”Partidul” muncitorilor este unul singur, la fel Stattul, pe întreaga planetă, iar conducătorii, intelectuali desigur, profesioniști…

            Partidul de la noi, unul dintre primele din Europa, încă din secolul (evreiesc) al 19-lea, grupînd Muncitori și intelectuali devotați clasei muncitoare, chiar a fost Partid între 1921 și 1946, desființîndu-se în fapt în 1948, cînd s-a unit cu fasciștii marxiști, dar realizările excepționale din timpul regimului politic democrat (1948-1989) au fost posibile datorită conducătorilor din vîrf (Gheorghe Gheorghiu-Dej, Gheorghe Apostol, Nicolae Ceaușescu), muncitori, cu rădăcini de țărani, dedicați Cauzei (în ciuda unor abateri și erori esențiale).

            Opinii asemănătoare, identice ori opuse –după cum știm sau bănuim- au toți ceilalți care se prezintă a fi comuniști. Pe această bază, la împlinirea unui secol de la transformarea PSR în Partid Comunist și avînd în vedere glorioasa și eroica luptă dintre 1921 și 1944, sugerez ca pînă la 8 Mai, în acest an jubiliar, al 104-lea de la Victoria MRSO, să abordăm pe cei cu care colaborăm și în acea zi, 8 Mai 2021, în fiecare localitate unde există unul dintre cei care se pretind comuniști și, cu un minim de trei persoane, să înființeze –fiecare pentru unul dintre partidele înscrise oficial-  organizație locală (a Comunei sau Orașului respectiv) și să trimită procesul-verbal de constituire la partidul ales. Apoi, în curs de o săptămînă, conducătorii partidelor legal înscrise să sintetizeze rezultatul, să constituie (provizoriu) organizațiile județene și să dea publicității situația.

            Cred că nici un județ nu ar rămîne fără organizație, iar în următoarea săptămînă, conducătorii partidelor care au primit documentele de organizare locală și județeană, să se întrunească și să hotărască, după cuvința lor politică; cine va nesocoti înscrierea oamenilor muncii la partidul său, fie și numai într-un singur județ, să-și asume imediat demisia din funcție.

            Ce ziceți, tovarăși ?

            Trăiască 8 Mai 1921 !  

20 aprilie 104 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

 

Niciun comentariu: