luni, 20 iulie 2020

Pentru conservarea simbolului


Pentru conservarea simbolului
SECERA și CIOCANUL

         Am arborat simbolul comunist ”Secera și Ciocanul” în toate documentele și acțiunile pe care le-am realizat încă din 22 decembrie 1989, în ciuda opoziției masive în special a peceriștilor.
         Acum, după ce am hotărît să desființăm formal și oficial Partidul Comuniștilor, apar tot mai mulți, inclusiv dintre cei care s-au înscris în cursul celor 30 de ani în PC(N) și P.C., care doresc să facem totul pentru conservarea la dispoziția Mișcării Comuniste a simbolului firesc – Secera și Ciocanul.
         E foarte tîrziu pentru ca noi să mai putem face ceva, dar, dacă există Comuniști în diferite partide înscrise legal, aceștia pot acționa –de dorit foarte urgent, în termen de zile- pentru a veni la noi și a candida la alegerile locale, județene și parlamentare; cu doar 100 de voturi, la locale, în fiecare localitate, se poate intra cu certitudine în parlament.
         Dacă vreți cu adevărat aceasta, vă așteptăm. Dacă nu, vă veți putea, probabil, împlini visul peste multe decenii sau chiar secole, căci Visul cere mari eforturi pentru împlinire …
20 iulie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: