vineri, 31 iulie 2020

Memoria Socialismului

Vom continua să publicăm opiniile noastre urmărind popularizarea Doctrinei Comuniste pentru ca populația să înțeleagă dezastrul politic în care ne aflăm după 1989 și să conștientizeze nevoia organizării politice reale a societății pentru a fi înlăturate găștile anti-politice poreclite ”partide” -în prezent toate fiind peceriste, de esență anti-democrată, deci anti-comuniste- și a se trece la înființarea de partide ca organizații politice ale claselor sociale, libere și independente, ocrotite de Stat, singurele cu vocația participării la alegeri pentru constituirea organismelor Puterii și la dobîndirea funcțiilor elective din Administrație (Primar, Președinte al Consiliului Județean, Președinte al Republicii).
Vom da curs de asemenea inițiativei noastre încă din 1989 de a conserva, pe localități și județe, caracteristicile de orice fel ale societății din timpul regimului democrat, socialist, inclusiv din fața de tranziție (1944-1989), iar materialele realizate se vor constitui în volume de informații scrise, plus imagini și se vor arhiva, publicîndu-se cel puțin un volum pe fiecare județ.
Pentru această întreprindere solicit colaboratori din fiecare localitate, care vor fi coordonați la nivel județean, de către persoane cu o desăvîrșită probitate politică. Esența lucrărilor achiziționate prin orice tip de cercetare va urmări în primul rînd aspectele negative manifestate în fiecare localitate (comună, oraș) în procent de cca 90, restul spațiului fiind alocat pentru aspectele pozitive (reale). Proporția enunțată are menirea să încerce explicația marasmului produs în 1989 și în următorii 30 de ani, deși structura de stat conducătoare, numită PCR, deținea cel mai mare număr de persoane organizate existent în lume: 3.831.000 în noiembrie 1989.
Pot fi contactat la adresele cunoscute: tel. 0745.056752, adresa electronică daciapcn@yahoo.com , precum și la adresa poștală (oraș Curtea de Argeș).
Prof. Gheorghe I. UNGUREANU

Niciun comentariu: