joi, 11 iunie 2020

Despre postările spurcate


      Am mai răspuns criticilor și întrebărilor unor tovarăși privind diferite ”postări spurcate” cum le-a numit cineva, care apar în domeniul electronic propriu. Și, pentru că mi se cere imperativ să le șterg imediat ori să spun cine are dreptul s-o facă, existînd și propuneri ale unor persoane spre a le desemna pentru această misiune, repet precizarea prezentă de mai multe ori în textele mele.
Am scris multe sute, poate mii, de tablete iar în urmă cu zece ani am și publicat o carte cu ele chiar cu titlul din internet ”Pentru Socialism !”. Destul de des au apărut replici și dintre cele normale, cuviincioase, dar și din cele numite de un apelant ”spurcate”, deși deseori am precizat că nu ne interesează opiniile adversarilor și mai ales ale inamicilor, aceștia fiind, în exclusivitate, peceriști. Unii dintre ei, dirijați probabil, au intrat și în Partidul Comuniștilor și, cînd au văzut că nu-și pot împlini mendrele, au plecat și ei sînt primii autori ai postărilor spurcate.
În toți cei 30 de ani, în așa-zisa presă tipărită, apoi în internet, nu am ”șters” niciodată vreo postare, din rațiunea, mereu confirmată, că unii dintre cititori ne cunosc și pe mine și pe autorii impostori, Pucări reali sau mataforici, astfel încît, în fața cunoscuților (chiar dacă utilizează pseudonime) se dezvăluie cu ușurință caracterul de lichele, fără ca noi să ne ostenim întru aceasta.
Știm de asemenea că Burghezi, Moșieri, Bancheri, reprezentanți ai unor servicii sau imperii citesc constant și cuminți postările noastre, le analizează, le utilizează și le îndosariază; în felul acesta toți știu –inclusiv Neamul Dac și Poporul poreclit ”Romîn”- că în Romînia există, în mod cert, un singur iubitor al Patriei, al Democrației și al Socialismului, inamic, în același timp, al fiarelor sălbatice și fasciste, interne și externe, imperialiste și globaliste, care practică Exploatarea, Asuprirea și Înrobirea. Acest singur Vertical și Demn este Partidul Comuniștilor, a cărui doctrină și politică este exprimată în tabletele mele.
În concluzie, eu sînt cel care pot șterge ”postările spurcate”, dar n-am făcut-o și n-o voi face.
11 iunie 103 e.d.
Trăiască ziua de 11 iunie, momentul Marii Naționalizări,
cînd s-a dispus, deplin justificat Exproprierea Expropriatorilor !
În replică banditească, după 1989, Contrarevoluția i-a expropriat pe Producători
și i-a împroprietărit pe Trîntori.
Iată o diferență esențială între Socialism (= regim politic democrat)
și Capitalism (= despotism în favoarea Exploatării, Asupririi și Robiei)
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: