duminică, 1 martie 2020

Doctrina Comunistă II

Coperta 4:


Casetă text: Oxana Cârlan Munteanu     Insomnia CuvintelorDoctrina Comunistă este totalitatea sistemică de idei, concepte, principii și teze care privesc dezvoltarea societății omenești dinspre Sclavagism, Feudalism, Capitalism, Imperialism –acestea fiind etapele ante- și anti-democratice- înspre Socialism și Comunism, prin lupta de clasă, obiectiv și istoricește determinată,  purtată de clasele sociale fundamentale, Țărănimea și Muncitorimea -acestea sînt permanent progresiste, spre deosebire de altele- uneori împreună cu alte clase și pături sociale pentru realizarea unui regim politic democrat, ca formă introductivă a Democrației, în care se deschid căi de acces în Putere pentru Muncitori și Țărani și se înlătură exploatarea omului de către om.
Clasa muncitoare, devenită dominantă, conduce societatea sub stindardul Partidului Comuniștilor care, însă, în primul Secol al Socialismului (1917-2017) și în continuare, la începutul celui de-al doilea, a vehiculat doar, în baza ”învățăturii marxist-leniniste”, teze ale Democrației, deturnate și golite de conținut de către Partidul care nu era al Comuniștilor Bolșevici, ci al inamicilor acestora, social-democrații Menșevici, practicînd Puterea ascunsă a Burgheziei și Moșierimii, ambalată în vorbele goale, măiestrit șlefuite de geniul lui V.I. Lenin și date în vileag, șocant și halucinant, de M.S. Gorbaciov.
Astfel, Secolul Socialismului, bazat pe Violență, proiectat și edificat de Burghezii și Moșierii geniali Marx, Engels, Lenin, ne-a dat măsura unor realizări excepționale ale claselor muncitoare, dar și pe-a dezastrului produs de trădarea conceptuală și practică a conducătorilor.
Redefinind corect conceptele democratice, Doctrina Comunistă va da claselor sociale muncitoare și Partidelor proprii armele ideologice și politice ale Bolșevismului real, promovînd teza (sine qua non) conducerii Partidului și a Puterii de către Cei Mulți din societate: Muncitorii și Țăranii, astfel realizînd Puterea lor, adică Democrația, căci ei sînt, în majoritate calificată, Poporul. Fără Muncitori și Țărani în Putere, în procentul real din societate, nu poate exista Democrație; este evidentă contradicția in terminis care a guvernat primul Secol al Socialismului, condus practic de o minoritate infimă din Intelectualitate, de la care au izvorît Violența și Dezastrele…
 1 martie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu





Niciun comentariu: