joi, 5 martie 2020

Corona-jihadul !

 
            Este fără îndoială că actuala pandemie provocată de coronavirus este un segment al războiului biologic purtat de globaliștii teroriști poftitori de decimarea Omenirii pentru a-și subordona întreaga existență a Planetei, acest tip de terorism fiind de multă vreme utilizat, mai ales din timpul primului război mondial și după aceea.
            Știm din confirmarea savantului nord-american de inventarea otrăvii cu care avea misiunea să extermine 1/3 din populația lumii, apoi aflăm de la jurnalista Jane Burgermeister despre ”tentativa de comitere a unui masacru uriaș (…) în scopul scăderii cu cinci miliarde a populației în zece ani”, ceea ce l-ar fi satisfăcut chiar pe sîngerosul Robert McNamara care nu se sfia să ceară ”Trebuie luate măsuri draconice de reducere demografică împotriva voinței populației (...), trebuie crescută rata mortalității. Cum ? Prin mijloace naturale: foametea și boala”.. (Am citat din cartea ”Complotul mondial împotriva sănătății” de Claire Severac).
            Savanții lumii ne avertizaseră de multă vreme, iată: ”Oamenii trebuie preveniți că sînt în pericol de moarte, știința devine criminală” (Albert Einstein), ceea ce și marele savant Stephen Hawking, stins de curînd, ne-a spus-o deseori, inclusiv cu puțin timp înainte de dispariție, după lunga și greaua suferință: ”Dacă 11 septembrie a fost ceva oribil, nu a amenințat supraviețuirea speciei umane, așa cum fac armele nucleare. Dar, pe termen lung, mă preocupă mai mult biologia. Armele nucleare necesită uzine mari, în timp ce manipulările genetice pot fi făcute într-un laborator mic. Este imposibil să controlezi toate laboratoarele din lume. Pericolul este că, accidental sau în mod voit, creăm un virus care ne va distruge”.
            Cineva a creat un asemenea virus, și-a făcut cale prin regiunea Wuhan din China –care prea și-a luat nasul la purtare și s-a instalat în fruntea țărilor lumii prin organizarea economică fundamentată de micul Mare Chinez, în cadrul politic superior dat de conducerea Partidului Comunist Chinez- a scăpat jucăreala și, ca urmare, bugetele țărilor lumii vor vărsa procente imense bestiilor globale pentru contracararea virusului prin vaccinuri foarte costisitoare și firav eficiente, cu consecința însă a marii satisfacții obținută de globaliștii fabricanți de viruși și anti-viruși, de alimente potențate să dubleze rolul virușilor și de ”medicamente”-otrăvuri, care să multiplice eforturile secerătoarei cu Coasa, la toate adăugîndu-se aplicarea grabnică, neavizată de parlamente și guverne, a măsurilor diabolice dispuse de mai multă vreme, pe deasupra Statelor, de către OMS, cu dreptul organelor din afara Justiției, de a aresta pe oricine și de a-l pitula în ”izoletă” și apoi în ascunzători sigilate, mai teribil ca mai-marii infractori sechestrați în cătușe, apoi expuși hazului-necazului public prin televiziuni…
            Ca o consecință ”colaterală” întămplătoare, cum s-ar motiva oficial fasciștii, mormanului de satisfacții i se va pune tichie un număr imens de victime, număr care va trezi, totuși, mulțumiri abia disimulate, chiar dacă nu vor fi… CINCI MILIARDE.
3 martie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Un comentariu:

RAZVAN VINTILA spunea...

Excelent articol.Felicitari Tovarase Presedinte!
La multi ani cu ocazia zilei dvs de nastere!